Anghel Iordănescu, reacţie după ce Mustaţă a anunţat revenirea sa şi a lui Edi Iordănescu la Steaua

astrosens Team | Dată: 18 noi, 21:31 | Categorie: Sport
Facebook FCSB
Facebook FCSB

Gheorghe Mustaţă, şeful galeriei Peluza Nord a FCSB, a anunţat că a găsit investitor pentru a prelua echipa de la Gigi Becali şi că vrea să îi aducă pe Anghel şi Edi Iordănescu la echipă. 

"Nu-l cunosc personal pe Mustață, îl înțeleg, îl apreciez, el ca șef de galerie a fost alături și a creat atmosferă fantastică. La un meci galeria i-a scandat numele lui Edi Iordănescu, la îndemnul lui Mustață, iar pentru mine a fost un moment superb. Aș vrea să-l cunosc, dar după ce voi sta de vorbă cu el voi spune mai multe.

Deocamdată, există FCSB, cu un patron mare, tare, puternic, nici nu mai vreau să-i pronunț numele până îmi trece supărarea, sau până mă sună că văd că nici nu mă mai sună! Dacă mă sună, răspund, pentru că sunt un om educat. Trebuie să lămuresc: am știut de vineri ceea ce se va întâmpla, decizia a fost luată duminică, nu i-am spus juniorului despre discuția asta.

În urma a ceea ce mi-a spus el, am ajuns la concluzia că lucrurile sunt clare. Niciodată nu m-am gândit să preiau echipa Steaua cu prietenul Gabi Oprea. Nu am posibilități financiare, nici Ministerul Apărării nu marșează spre această soluție", a spus Anghel Iordănescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Mustaţă a anunţat planul preluării FCSB

"Chiar dacă nu-mi vine să cred că vrea să renunțe la club, noi suntem deja pregătiți. Planul este unul uluitor și putem spune că redevenim ceea ce am fost. Toată lumea fotbalului știe ce greșeli a făcut Gigi în ultimii mulți ani. Toți știm unde am fi fost dacă ar fi rămas numai patron și fiecare angajat să fie lăsat să lucreze în liniște. A plătit bine și la timp, corect, dar ce făcea bine, strica imediat.

Dacă ne arată că este om serios și se ține de cuvânt, suntem gata să preluăm echipa. Acum se lucrează la o nouă Societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne predă clubul, fix cum l-a luat. Să scrie ca preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte.

Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general, gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali, bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare. Cum credeți că reacționează Armata, CSA, dacă Becali e pa? Întreb. Redevenim ce am fost? Loc în liga 1, intrare în Ghencea, CSA lângă noi și Steaua revine. Mai puternică și scăpată de Becali, așa cum au vrut toți.

Cei care sunt deciși să preia sunt oameni foarte puternici financiar. Pentru acest sezon, din iarnă, după tranzacție luăm jucători să nu avem probleme. Sunt pregătite 3 milioane în acest sezon de sacrificiu. De la anul, 10-15 milioane buget pe an. Rămâne ca Becali să fie om de cuvânt. A spus că vinde, să o vedem pe asta. Milioane de steliști visează asta.

În afara noilor investitori, în afara gloriilor, celor de la CSA, suporterii sunt gata de ieri să cotizeze pentru Steaua lor. Să plece cu tot cu jucătorii. Cât pot valora ei la Voluntari sau Clinceni, ori unde pleacă?", a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport Live.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play