Animalul spiritual al zodiei tale

astrosens Team | Dată: 04 oct, 16:23 | Categorie: Diverse
Animalul spiritual al zodiei tale (sursa foto: Pixabay)
Animalul spiritual al zodiei tale (sursa foto: Pixabay)

Poate părea intuitiv să credem că animalul care ne reprezintă în funcţie de zodie este chiar simbolul prin care este caracterizat (exemplu: Berbec, Taur, Leu, etc.) însă de multe ori ne putem identifica cu alte vietăţi pentru care simţim o fascinaţie. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce admiri lupi, şerpi sau vulturi, s-ar putea ca zodia ta să aibă totuşi o legătură cu asta şi să ai anumite trăsături care te leagă de aceste fiinţe magnifice.

În cultura nativă americană, animalele spirituale sunt animale care sunt atribuite unei anumite perioade de naștere, care reflectă caracterul interior al unei persoane. Un animal spiritual explică omului energia spirituală și dorința interioară profundă. Citeşte mai jos pentru a găsi animalul tău spiritual, în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec: Şoim

În astrologie, după cum spuneam şi mai sus, Berbecul este de obicei asociat, ei bine, cu un berbec. Însă pentru acest semn de foc alimentat de pasiune, independență și loialitate, animalul spiritual este șoimul. Şoimii sunt lideri naturali, lucrează de multe ori ca mesager în grupul sau familia lor. Lucrează uimitor în grupuri, dar funcționează și mai bine independent, deoarece sunt spontani și uneori destul de impulsivi. Şoimul poate fi văzut ca arogant sau egoist, dar asta doar pentru că emană atât de multă încredere în fiecare moment al vieții lor. Oameni reprezentaţi de şoim nu se tem niciodată să ia inițiativa. Și, în ciuda exteriorului dur, șoimul este extrem de compătimitor. De asemenea, își apreciază relațiile mai presus de orice altceva. Şoimii sunt, de asemenea, adaptabili și deschiși la idei noi.

Taur: Castor

Taurul este cunoscut pentru personalitatea sa dură și încăpățânată. Dar castorul, deși este un animal mic, este puternic, se adaptează rapid și depășește orice obstacol care i se iveşte în cale. Castorii au multă răbdare,, făcându-i unul dintre cei mai valoroși lucrători din orice domeniu. Sunt extrem de strategici, plini de resurse și foarte înțelepți. De fapt, nu vrei niciodată să încerci să înțelegi un castor. Sunt incredibil de inteligenți. Ei trebuie să învețe cum să fie umili și să nu cedeze tendințelor lor de a fi exageraţi sau posesivi. Sunt prieteni și iubitori plini de compasiune, loiali, ingenioși și generoși, atunci când se simt în elementul lor.

Gemeni:  Căprioara / Cerbul

Gemenii sunt un mix de personalitate, provocări și distracție. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că animalul lor spiritual este cerbul sau căprioara. Căprioarele sunt creaturi incredibil de energice, ingenioase și foarte inteligente. De asemenea, nu se tem să se facă de râs, atâta timp cât stârneşte hohote din partea publicului. Căprioarele pot fi, de asemenea, foarte grijulii și pot oferi multă inspiraţie pentru partenerului lor, deși pot fi destul de pretențioase în dragoste. Acest semn are, de asemenea, tendința de a fi nerăbdător și uneori leneș, atunci când se simte plictisit. Trăieşte pentru necunoscut.

Rac: Ciocănitoare

Crezi sau nu, dar Racul se identifică cu această pasăre. De ce?! Ciocănitoarea este incredibil de grijulie, la fel ca un bărbat sau o femeie Rac. Racul poate fi un părinte grijuliu, deoarece are un sentiment de familist profund înrădăcinat în interiorul lor de la naștere. Ciocănitorile sunt empatice, ascultătoare bună și au grijă de rolurile lor familiale. Ciocănitorile, precum Racul, sunt foarte inventive. În cel mai rău moment, ciocănitoarea poate deveni furioasă, geloasă sau chiar posesivă. Dar acest lucru este destul de rar.

Leu: Somon

La fel ca somonul, Leul este cunoscut că se îndreaptă mereu contra curentului. De multe ori își creează propria cale și îi provoacă şi pe ceilalţi să le urmeze exemplul. Somonul este profund legat de Leu, deoarece ambii sunt lideri incredibili. Folosind energia lor carismatică și contagioasă, cei reprezentaţi de acest 'animal spiritual' atrag de obicei oamenii spre ei ca o flacără. Sunt plăcuţi, calzi și entuziaşti. Somonul este loial, stabil și dăruitor, dar când este rănit, poate deveni răzbunător și egoist. 

Fecioara: Ursul

Fecioara este un semn foarte special în zodiac. Aceşti nativi sunt observatori, independenți și un pic perfecţionişti, la fel ca ursul. Ursul, ca animal spiritual, explică multe despre părțile cele mai profunde ale personalității tale. Ești metodic în multe privințe, muncitor și incredibil de inteligent. Este posibil ca urșii să nu fie cunoscuți ca niște creaturi drăgălașe, dar au o inimă imensă și de multe ori pot fi atât de generoși încât vor oferi tot ce au pentru cei pe care îi iubesc. De asemenea, sunt foarte modes'şti, timizi și pot trăi cu foarte puțin, dacă este nevoie. Ursul este, de asemenea, cunoscut pentru că este nerăbdător și are destul de temperament dacă este împins suficient de tare.  

Balanță: Corb

Balanța, semnul cântarului, se referă la dreptate și echilibru în viață și dragoste. Ceea ce seamănă foarte mult cu corbul, care este cunoscut pentru că este o creatură iubitoare de pace. Corbul este incredibil de inteligent și fermecător, cunoscut pentru echilibrul incredibil de frumusețe în interior și în exterior. Corbul este mediatorul perfect al oricărui grup, deoarece este diplomat, fiind buni ascultători și le place să dea sfaturi. Corbul are o energie nemărginită și este incredibil de flexibil în toate relațiile lor. În interior, sunt romantici, răbdători și grijulii. Și când nu este în starea sa cea mai bună, corbul poate fi nebun, pretențios, nepoliticos și chiar răzbunător. Dar, una peste alta, corbul este foarte grijuliu și iubește să acorde timp şi afecţiune celor din jur. 

Scorpion: Șarpe

La fel ca Scorpionii, șarpele este misterios și chiar pare „mai întunecat” decât majoritatea celorlalte semne. Șerpii sunt foarte intuitivi și sunt de obicei foarte spirituali, sau cel puțin atrași de paranormal sau de necunoscut. Ceea ce mulți nu reușesc să vadă despre șarpe este că sunt incredibil de pasionali, mai ales în relaţii sau chiar în carieră. De asemenea, sunt foarte amuzanți și de ajutor dacă au încredere suficientă în tine pentru a fi 100% ei înșiși în jurul tău. Şerpii, în cel mai rău caz, pot fi violenți, neascultători și chiar pot avea o multitudine de schimbări de dispoziție care pot înnebuni pe oricine. Dar, în cel mai bun caz, sunt într-adevăr ființe incredibile, loiale și iubitoare față de cei din jur.

Săgetător: Bufniță

Animalul spiritual al Săgetătorului este bufnița. Bufnița, ca și Săgetătorul, este ambiţioasă, energică, pasională. Se mișcă odată cu vântul, ca să zic așa. Acest semn poate fi văzut ca fiind destul de impulsiv, condus de emoții. Dar își prețuiesc prieteniile mai presus de orice. În cel mai rău moment, o bufniță poate fi văzută ca nesăbuită, nesinceră sau chiar egoistă. Aceşti nativi doresc un mediu în care să poată fi îngrijiţi, protejați și iubiți. Sunt incredibil de sensibili, în ciuda faptului că par independenți. Acești oameni prosperă în majoritatea domeniilor de lucru, dar excelează ca profesori, artiști sau orice ocupație care le permite să își folosească mâinile.

Capricorn: Gâscă

Incredibil de ambițioși şi muncitori. Acest semn nu se lasă condus de cei din jur - gâsca își stabilește propriile idealuri și apoi încearcă să meargă dincolo de ele. Gâsca nu are nicio problemă să fie cu un grup de oameni sau să plece în propriul său ținut şi de unul singur. Pot să jongleze între cele două lumi destul de fără efort. Sunt pasionali, amuzanți și generoși cu timpul și talentul lor. Dar gâsca trebuie să fie atentă, pentru că, în cel mai rău caz, are tendința de a crea comportamente obsesive sau chiar trăsături de dependență.

Vărsător: Vidră

La fel ca Vărsătorul, vidrele sunt jucăușe, creative și inteligente. Acest animal este ciudat. Dansează pe ritmul propriei tobe și nu îi pasă ce crede cineva despre asta. Dar asta nu îl face inabordabil sau nepopular. În realitate, acest semn este cunoscut pentru că are o multitudine de prieteni din multe domenii diferite. Se pot deplasa în grupuri de oameni destul de ușor. Au o imaginație incredibilă și calități nutritive. Sunt pretenţioşi când vine vorba de iubire. În cel mai rău moment, vidra poate deveni retrasă, izolându-se de prieteni sau familie. Poate avea chiar o etapă rebelă în adolescența târzie sau la vârsta adultă timpurie. Dar, într-un mediu potrivit, sunt prietenul sau companionul perfect.

Pești: Lup

Se știe că Peștii sunt visătorii zodiacului. Sunt grațioși, generoși și au un abis profund de sentimente în interior. Acest lucru este valabil și pentru lup, care este cunoscut pentru a fi pasional și profund emoțional. Lupul este, de asemenea, foarte independent și își poate petrece o mare parte din viață singur, destul de fericit. Dar sunt animale de haită și vor dori în cele din urmă să facă parte dintr-un grup, familie sau comunitate. În cel mai rău moment, lupul poate deveni obsesiv față de prieteni sau membrii familiei, nepractic și chiar răzbunător. Dar, într-un mediu potrivit, sunt incredibil de grijulii, blânzi și foarte afectuoși. 

sursa: thethings.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite