Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii CAPRĂ / OAIE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii CAPRĂ / OAIE (sursa foto: rawpixel / Freepik.com)
EXCLUSIV
Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii CAPRĂ / OAIE (sursa foto: rawpixel / Freepik.com)

Ce rezervă anul 2022 pentru nativii care au semnul Capră / Oaie în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Tigrului de Apă:

Înainte de a trece la previziunile anului 2022, este important să fiţi atenţi la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea e aşa: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la lună, luna este jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca individ în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar dau nişte idei astfel încât să interpretaţi pentru fiecare dintre voi în parte.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile noastre, aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe şi în special, partea de copii şi de aspiraţii.

Specialistul în astrologie chineză a continuat apoi cu explicaţia interacţiunii semnelor zodiacale între ele:

"Nu există o interacţiune foarte specifică. Când mă refer la interacţiuni foarte specifice e vorba de faptul că dacă ne imaginăm aceste animale ca persoane, să zicem că sunt 12 persoane într-o cameră. Între unele va fi o anumită afinitate, între altele, nu. Între unele va fi o atracţie absolut magnetică, între altele va fi o respingere foarte mare, dar unele pur şi simplu sunt neutre unele faţă de altele".

Previziuni pentru nativii Capră / Oaie, în anul Tigrului de Apă

Capra are legătură cu elementul Foc şi Pământ. Este cea care închide anotimpul de Foc.

Deci la Foc avem Şarpe, Cal şi Capră.

Între Capră şi Tigru nu există o relaţie evidentă. E neutră. Nici nu se plac, nici nu se resping.

Ca elemente - Capra având Foc şi Pământ - Tigrul, care e de Lemn, o ajută, o hrăneşte. Dar asta poate să fie mai mult sau mai puţin bine, în funcţie de cum este aspectată Capra în harta noastră.

Ca şi traducere în organe, Capra reprezintă intestinul subţire. Intestinul subţire are puţin de-a face de fapt cu partea de digestie, cum are legătură Şarpele sau splina. Intestinul subţire este precum secretarul de stat sau secretarul imperial, care decide ce e important şi ce nu e important.

Pentru că prin intestin circulă mâncarea. Ea nu se absoarbe toată în sânge. O parte, care este nutritivă, se absoarbe în sânge, alta este dată mai departe colonului ca să fie eliminată.

De aceea, rolul intestinului subţire sau rolul Caprei este de a crea claritate, discernământ şi priorităţi. Dacă am claritate şi priorităţi, deciziile sunt foarte uşor de luat. Dacă nu am claritate, mă învârt într-o negură, într-o nebuloasă, o ceaţă, în care nu mi-e clar pe ce ar trebui să mă axez, ce decizii să iau, ce e important sau nu.

Tigrul ce face? Aduce repere pentru ca intestinul subţire să funcţioneze mai bine. Din punctul ăsta de vedere, lemnul, rădăcinile copacului, pot să disperseze, să structureze Pământul care se află în Capră, iar Lemnul copacului în sine hrăneşte Focul Caprei.

Indirect, Tigrul poate să ajute la procesul acesta de clarificare.

Citeşte AICI horoscop Anul Nou Chinezesc 2022 pentru fiecare zodie!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

sursa foto: Logo vector created by rawpixel.com - www.freepik.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel