Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii MAIMUŢĂ

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii MAIMUŢĂ (sursa foto: rawpixel.com / Freepik.com)
EXCLUSIV
Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii MAIMUŢĂ (sursa foto: rawpixel.com / Freepik.com)

Ce rezervă anul 2022 pentru nativii care au semnul Maimuţă în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Tigrului de Apă:

Înainte de a trece la previziunile anului 2022, este important să fiţi atenţi la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea e aşa: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la lună, luna este jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca individ în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar dau nişte idei astfel încât să interpretaţi pentru fiecare dintre voi în parte.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile noastre, aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe şi în special, partea de copii şi de aspiraţii.

Specialistul în astrologie chineză a continuat apoi cu explicaţia interacţiunii semnelor zodiacale între ele:

"Nu există o interacţiune foarte specifică. Când mă refer la interacţiuni foarte specifice e vorba de faptul că dacă ne imaginăm aceste animale ca persoane, să zicem că sunt 12 persoane într-o cameră. Între unele va fi o anumită afinitate, între altele, nu. Între unele va fi o atracţie absolut magnetică, între altele va fi o respingere foarte mare, dar unele pur şi simplu sunt neutre unele faţă de altele".

Previziuni pentru nativii Maimuţă, în anul Tigrului de Apă

 

Maimuța este singurul animal cu care Tigrul intră în opoziție directă. Deci este un conflict deschis. Aici e o problemă. Ceva de genul schimbare.

Când cineva aude de ideea de conflict, oamenii automat se gândesc la lucruri negative. 

Dar una dintre chestiile pe care se pompa foarte mult în Singapore şi Malaezia - unde am făcut eu cursurile - este cum să te foloseşti de aceste lucruri într-un mod constrcuctiv pentru că ideea nu este să te gândeşti "Ah, vine anul ăsta... ce o să mă fac?".

Asta este o problemă mai amplă. Când vine vorba de tot ce înseamnă astrologie, oamenii au în general o atitudine pasivă: "Hai să văd dacă o să fie bine sau rău". Ori nu despre asta este vorba.

Este vorba de a ne adapta în așa fel încât, indiferent de ce întâmplă, să ne fie bine.

Dacă, de exemplu, de raportăm la vreme. Dacă e iarnă afară şi sunt -5 grade, nu o să mă gândesc "Ah, ce o să mă fac?", ci mă îmbrac bine şi atunci e ok.

Nu o să pot folosi aceleași haine de iarnă în mijlocul verii. Şi atunci o să mă îmbrac corespunzător şi o să fie bine. Ideea este să ne adaptăm.

Cum ne adaptăm la acest conflict? Conflictul înseamnă o ciocnire destul de superficială. Se rup nişte lucruri destul de evidente.

Omul vine și îți spune în față că are o problemă cu tine. Asta este un avantaj pentru că îți spune în față. Fiindcă există multe alte interacţiuni sub suprafaţă şi alea sunt mult mai periculoase. Ideea este că acest conflict poate să aducă o confruntare de unde cel mai pozitiv lucru care poate să derive este schimbarea.

Sfatul este: nu căuta stabilitatea! Dacă tu cauţi stabilitate, înoţi împotriva curentului. Ce trebuie să cauţi? Schimbarea! Ce schimbare este cea mai potrivită pentru tine?

Și a doua regulă: caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine. Dacă te duci tu către schimbare, vei vedea că anul aduce oportunităţi. Dacă te duci tu către schimbare, tu alegi în ce direcţie se duce schimbarea. E ca un paratrăsnet. Duci curentul de la fulger unde vrei tu, în loc să îl lași pe el să aleagă unde se descarcă. Duci conflictul pe zona pe care o premeditezi tu.

În astrologia și medicina chineză, Maimuța reprezintă vezica urinară. Deci ne referim la resurse. Când vorbim de resurse şi de repere, automat când ne gândim la resurse, resursele sunt pregătirea pentru un proces, un fel de anticipare.

Iar când vine Tigrul şi "dă în cap" Maimuţei, ne schimbăm reperele. De obicei, când ne schimbăm reperele, vedem lucrurile foarte diferit. Şi în momentul în care vedem lucrurile foarte diferit, odată cu schimbarea perspectivei, vom schimba şi destinaţia.

În momentul în care schimbăm destinaţia, trebuie să ne schimbăm şi pregătirea. Deci, e vorba de faptul că provocarea acestui conflict este de fapt o repoziţionare. Trebuie să luăm resursele de unde erau și să le aliniem cu noua destinație care derivă din noile repere. 

E o oportunitate mare mai ales dacă lucrurile au cam stagnat în domeniul în care ai Maimuţa în hartă sau au cam scârţâit. De multe ori, oamenii stagnează în anumite zone, simt că s-au blocat. Asta este o oportunitate de a aduce un aer proaspăt, o schimbare. Ideea este să ştim să o anticipăm, să o aducem. 

Să ne întrebăm: Ce aş dori să schimb? Căci Universul ajută implementarea schimbărilor. Ideea e să o alegem noi, nu să vină ea peste noi.

Citeşte AICI horoscop Anul Nou Chinezesc 2022 pentru fiecare zodie!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

sursa foto: Logo vector created by rawpixel.com - www.freepik.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel