Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii ŞARPE

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii ŞARPE (sursa foto: Freepik.com)
EXCLUSIV
Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii ŞARPE (sursa foto: Freepik.com)

Ce rezervă anul 2022 pentru nativii care au semnul Şarpelui în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Tigrului de Apă:

Înainte de a trece la previziunile anului 2022, este important să fiţi atenţi la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea e aşa: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la lună, luna este jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca individ în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar dau nişte idei astfel încât să interpretaţi pentru fiecare dintre voi în parte.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile noastre, aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe şi în special, partea de copii şi de aspiraţii.

Specialistul în astrologie chineză a continuat apoi cu explicaţia interacţiunii semnelor zodiacale între ele:

"Nu există o interacţiune foarte specifică. Când mă refer la interacţiuni foarte specifice e vorba de faptul că dacă ne imaginăm aceste animale ca persoane, să zicem că sunt 12 persoane într-o cameră. Între unele va fi o anumită afinitate, între altele, nu. Între unele va fi o atracţie absolut magnetică, între altele va fi o respingere foarte mare, dar unele pur şi simplu sunt neutre unele faţă de altele".

Previziuni pentru nativii Şarpe, în anul Tigrului de Apă

E un animal care are o relaţie specială cu Tigrul. 

Tigrul, din 2022, apasă nişte butoane. Ce înseamnă asta?

Înseamnă că dacă cineva are Şarpe în hartă - în an, lună, zi sau oră de naştere -  acolo e domeniul de viaţă în care se va vedea, provocarea este că aici apare povestea cu victimizarea.

Între trei animale în astrologia chineză, respectiv între Tigru, Şarpe şi Maimuţă, există un fel de lipsă de nerecunoştinţă. Ceva de genul "Vai, dar doar atât?".

Practic, indiferent ce se întâmplă, este prea puţin. Simt că nu primesc suficient, e o lipsă de recunoştinţă, e un sentiment că indiferent cât aş primi de la Univers, de la alţi oameni, sentimentul este că parcă e un fel de gol emoţional care nu poate fi astupat niciodată. Atunci oricât primesc, parcă nu e suficient.

Mai mult decât atât, vine şi cu sentimentul de nedreptate. Adică "Pe bune? Doar atât poţi să îmi dai?". E o chestie de "bătut obrazul.

Deci asta este dinamica care poate să fie activată de Tigru. Şi cu cât mai multe componente avem în harta noastră, de exemplu dacă avem şi Tigru, avem şi Şarpe, sau eventual avem şi Maimuţă, cu atât mai puternică va fi provocarea anul acesta. 

Dar, care este îndemnul, sfatul, lecţia?

Lecţia este să cultivăm recunoştinţa. Lecţia este să fim recunoscători pentru orice primim, să nu luăm nimic de-a gata şi să învăţăm să ne bucurăm de orice.

Şarpele e splina în medicina chineză.

Splina şi stomacul ţin de elementul Pământ (asta ca organe în medicina chineză), iar elementul pământ are legătură cu ideea de stabilitate şi de hrană.

Dacă stomacul are legătură cu a decide ce e adecvat pentru noi şi ce ar trebui să respingem, splina (ne referim nu la splina din medicina vestică, ci ne referim la tot ce ţine de tubul digestiv şi funcţionarea digestiei), are rolul de a converti mâncarea în hrană.

Pe de o parte, tot ce înseamnă splină, are legătură cu digestia fizică şi aici putem să vedem indigestie, balonare, digestie dificilă, dar putem să vedem la nivel mai profund, emoţional, spiritual, abilitata de a învăţa lecţii de viaţă la nivel spiritual şi de a ne putea bucura de tot ce ne înconjoară.

De exemplu, un simptom foarte tipic pentru lipsa abilităţii de digestie este trezirea la miezul nopţii să mâncatul a tot ce găsim în frigider. De ce? Pentru că simţim un gol emoţional pe care vrem să îl astupăm. sau oameni care mănâncă excesiv şi îşi dau seama că nu mănâncă din foame, ci mănâncă până nu mai pot dar ceva nu îi lasă să se oprească. Acesta este un gol emoţional.

În momentul în care splina funcţionează bine, la sfârşitul zilei ai sentimentul că ai luat destul din ziua respectivă. Ai sentimentul că te poţi bucura de orice: de un nor pe cer, de o cană de ceai, de simplul fapt că stai şi e suficient.

Dar asta se poate şi cultiva. Îndemnul este să ne creăm spaţiul şi contextul în care să ne dăm voie să ne bucurăm de tot ce vine spre noi.

Citeşte AICI horoscop Anul Nou Chinezesc 2022 pentru fiecare zodie!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

sursa foto: Logo vector created by rawpixel.com - www.freepik.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel