Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Bivol

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Iată ce aduce anul 2023 pentru cei care au semnul Bivolului în harta natală! Acupunctorul, consultantul în Feng Shui și astrologie chineză, Octavian Sbârnă, ne aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă.

Înainte de a trece la previziunile pentru Bivol, este important să acorzi atentie tuturor semnelor din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Iată ce spune Octavian Sbârnă: "În momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea este următoarea: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la mediul exterior, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Când ne raportăm la luna naşterii, aceasta reprezintă jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de serviciu.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca indivizi. Viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile noastre, aspiraţiile, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) în anul Iepurelui de Apă

Astrologul spune că interacțiunea dintre Bivol și Iepure poate fi considerată neutră. Nici nu se urăsc, dar nici nu se iubesc. Dacă intrăm în profunzimea subiectului, Bivolul suferă de o anumită slăbiciune din punctul de vedere al metafizicii chineze. Concret, Bivolul este un amestec între apă și pământ. Așa că apa și pământul nu prea se împacă, fiindcă vor crea noroi.

Noroiul poate fi tradus prin confuzie, neclaritate, care pot fi des prezente în viața nativilor cu Bivol în harta natală. În acest caz, Iepurele poate fi văzut ca un remediu. 

Plantele se simt foarte bine în noroi, fiindcă au nevoie și de pământ și de apă. Atunci când plantele sunt prezente, aceste elemente converg către a susține planta. Luptă pentru un scop comun.

Pentru cei care au Bivol în hartă, Iepurele este o veste bună, deoarece aduce un fel de clarificare sau o direcționare a resurselor. Aduce și mai mult discernământ.

Putem spune că Bivolii pot avea un an bun în 2023, însă vor fi nevoiți să muncească din greu și să fie atenți la orice oportunitate.

Astrosens recomandă și: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii TIGRU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel