Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii CAL

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce rezervă anul 2023 pentru nativii care au semnul Calului în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

Dacă ești un nativ Cal în zodiacul chinezesc, fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Octavian Sbârnă: "În momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Trebuie să știi că anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii are legătură cu jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi este cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii este cea care ne spune despre noi, în viaţa noastră personală. Este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Ce animal ai în ziua nașterii? Acesta îți oferă dinamica din relaţiile cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) în anul Iepurelui de Apă

Calul este un cardinal, deci cuvintele de ordine pentru acest semn din zodiacul chinezesc sunt: pasiune, relații și atractivitate. Iepurele este tot un cardinal. Însă, cardinalii nu se împacă foarte bine unul cu celălalt, iar între ei nu este prea multă liniște. 

Ce putem să facem pentru a extrage tot ceea ce este mai bun din această interacțiune? Relația dintre Iepure și Cal este una mai dificilă. Se poate numi "distrugere", iar asta înseamnă că, indiferent de ce se întâmplă, până în 2024, va exista o anumită tendință ca în acea zonă, lucrurile să se fărâmițeze.

Ideea este că vom fi nevoiți să alegem către ce îndreptăm această tendință de distrugere sau demolare. Poți să faramitezi sau să descompui acele lucruri care trebuie să fie date jos. De exemplu, dacă te uiți la relația ta cu mediul înconjurător, la cariera ta, la zona de relații, gândește-te la ce poți să lași în urmă, ca să se distrugă doar ce este necesar.

Pentru nativii Cal, este un an de resetari. De reconfigurare. De a lăsa în spate ceea ce nu mai funcționează, ca să te poți bucura de dinamici mai pozitive.

Vezi și: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii CAPRĂ/OAIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel