Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Şarpe

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ai semnul Șarpelui în harta natală? Iată ce îți rezervă anul 2023! Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

Până să trecem la previziunile anului 2023, este important să fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Octavian Sbârnă spune că: "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Anul naşterii are legătură cu mediul exterior și modul în care te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Dacă facem referire la luna naşterii, aceasta reprezintă jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Deci, orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi este cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca indivizi, în viaţa personală. Este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Ce animal ai în ziua naşterii? Asta iţi va oferi dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013) în anul Iepurelui de Apă

Șarpele și cu Iepurele nu au o relație specială. Aceste semne pur și simplu trăiesc frumos și armonios. Șarpele are o energie de Foc și este susținut de energia Iepurelui. Acolo unde există energia Șarpelui în harta natală, va exista o amplificare.

Lemnul care ține de Iepure amplifică Focul, ce ține de Șarpe. Dacă Șarpele este prezent undeva în harta ta natală (an, lună, zi, oră), acea zonă din viața ta, fie că este carieră sau relație, primește mai multă energie. Toate animalele de Foc (Șarpe, Cal și Capră/Oaie) vor primi un plus de energie în Anul Iepurelui de Apă.

Șarpele poate găsi destul de multe resurse în 2023, așa că se află printre favoriții zodiacului chinezesc.

Vezi și: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii CAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel