Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii CAPRĂ

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Capră!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Capră (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capra (cunoscută și ca Oaie sau Miel) simbolizează solidaritatea, armonia și liniștea. Persoanele născute în anul Caprei sunt caracterizate drept politicoase, blânde, timide, imaginative, hotărâte și cu gusturi bune. În ciuda acestor trăsături pozitive, uneori pot fi pesimiste, nerealiste, cu vedere îngustă și lente în comportament. Cu toate acestea, oamenii născuți în acest semn se remarcă prin abilitățile lor sociale. Sunt foarte prietenoși și binevoitori cu cei din jur, fiind sinceri și sensibili la nevoile altora. Chiar dacă au o predispoziție către timiditate, pot să-și dezvolte apărarea atunci când simt că sunt în pericol. De asemenea, posedă o forță interioară care îi ajută să depășească obstacolele vieții. Cu toate acestea, uneori, pesimismul lor poate împiedica realizarea dorințelor și obiectivelor.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Capră în Anul Dragonului de Lemn!

Pentru tine, va fi un an cu suișuri și coborâșuri.

Dacă faci parte dintr-o industrie care ține de servicii și produse feminine, o să ai parte de multe beneficii. Succesul va fi de partea ta și în domeniul academic.

Nativii Capră sunt sfătuiți să se concentreze pe prevenție și schimbările sezoniere. Se recomandă programarea consultațiilor medicale și mai multă îngrijire personală. Se subliniază impactul mediului și schimbările sezoniere asupra sănătății tale.

Totodată, ar trebui să fii cu băgare de seamă în zonele de frici și presiuni externe. Fii atent la epuizare, câteodată și la inconștiență. Ai putea fi atras de zone care aduc calamitate.

Conflictele dintre generații pot fi o problemă pentru tine deoarece s-ar putea să te epuizeze foarte mult.

Îți recomandăm și Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel