Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii MAIMUȚĂ

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Maimuță!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Energici și veseli, cei născuți sub semnul Maimuței sunt cunoscuți pentru flexibilitatea lor. Sunt percepuți ca fiind înțelepți, inteligenți, carismatici și loiali, cu o capacitate de a conduce. Cu toate acestea, pot fi și egocentrici, aroganți, vicleni și neliniștiți. Persoanele născute în Anul Maimuței sunt caracterizate de umor și inteligență, iar uneori alții găsesc dificil să le acorde încredere deplină. Totuși, combinația dintre spiritul aventuros și umorul lor îi face o companie plăcută.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Maimuță în Anul Dragonului de Lemn!

În planul colaborărilor, trebuie să fii atent deoarece vei primi recunoaștere și succes prin intermediul acestora.

În acest an, zona familială va fi destul de activată. Stai departe de griji și negativism. Totodată, ferește-te de persoanele care doar s-ar putea să se prefacă că-ți sunt prieteni. 

Ai grijă la adicții, în special legate de zahăr și cafeină. Ești încurajat să găsești grupuri de suport pentru activități sănătoase.

Este nevoie să recurgi strategii pentru a face schimbări atunci când rezultatele sunt dezamăgitoare.

Ai putea avea parte de conflicte și litigii. Astrologul îți recomandă să fii precaut deoarece este an cu suișuri și coborâșuri.

Vezi și 2024 - Anul Dragonului de Lemn. Ce ne-a pregătit?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel