Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii TIGRU

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Tigru!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Tigrii sunt cunoscuți ca simbol al curajului. Cei născuți în anul Tigrului sunt recunoscuți pentru trăsăturile lor prietenoase, curajoase, competitive și fermecătoare, precum și pentru norocul și autoritatea de care sunt înzestrați. Cu o puternică voință și încredere în sine, aceștia pot fi lideri competenți. Totuși, există și aspecte mai puțin favorabile, cum ar fi tendința lor de a fi impulsivi, irascibili, indulgenți și de a se lăuda în fața altora. În esență, oamenii născuți în acest semn sunt eroi, competitivi și de încredere, dar pot acționa în grabă și pot fi adesea neîndurători. Cu toate acestea, în ciuda exteriorului lor dur, ei sunt ființe sensibile și emoționale, cu o natură iubitoare și grijulie.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Tigru în Anul Dragonului de Lemn!

Vei avea parte de ajutor și susținere din toate direcțiile. Dacă crezi că ți-ai pierdut calea, ar trebui să apelezi mai mult la rugăciune. 

De asemenea, vei avea oportunități pentru călătorie. Totodată, ai putea avea noi clienți internaționali pentru afacerea ta. Multe oferte din diferite țări pot apărea.

Este esențial să depui efort pentru a menține relații cordiale cu prietenii și familia și să fii mai conștient de propriile emoții în acest an.

La locul de muncă, ai oportunitatea să ieși în evidență, dar ai putea atrage gelozia în același timp.

În plan financiar, ar trebui să fii mai conservator, deoarece ești predispus la cheltuieli excesive dacă nu ești atent.

Pentru cei născuți în prima jumătate a anului, este mai probabil să găsească dragostea în a doua jumătate a anului. Cei născuți în cea de-a doua jumătate a anului, ar putea avea o șansă mai mare cu romantismul la începutul anului.

Trebuie să fii atent la accidente, instabilitate emoțională și la veștile pe care le-ai putea primi de la rudele apropiate, ar putea să fie destul de rele, anunță astrologul.

Îți recomandăm și TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel