APE TULBURI și HAOS cu Mercur în Pești între 10 și 27 martie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, atenționează asupra pericolului dezinformării.

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem.  

Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric.

Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. O persoană cu Mercur în Pești leagă ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

Energia Peștilor nu are limită, adoră să iasă din lumea aceasta și să exploreze zone înșelătoare, nefiind compatibilă cu situația în care trăim în prezent.

Începând cu 10 martie, fiți rezervați, verificați-vă sursele pentru că veți fi vulnerabili, predispuși la a crede orice. Aveți grijă ce distribuiți, ce spuneți, informațiile distorsionate pot face mult rău.

Din cauza evenimentelor recente suntem dependenți de știri, de vești tragice, de suferință. Iar acestea ne pot face să ne gândim la tot ce este mai rău. Din cauza propriilor noastre temeri exploatate de acest tranzit mai mult decât de obicei, ne putem păcăli cu ușurință.

Să ne gândim la primăvara anului 2020, dar și la cea a lui 2021: dezinformarea, știrile false au dus la confuzie, haos, suferință, nemaiștiind în cine și în ce să credem. Din cauza temerilor și frustrărilor vom dori să evadăm din viața noastră, privind tot mai mult înspre ceea ce li se întâmplă altora.

17 martie – sextil cu Uranus – pot apărea soluții, idei geniale

21 martie – conjuncție cu Jupiter – expansiunea minții, dorința de dreptate, de a ne depăși limitele. Acest eveniment vine cu speranță, idei geniale, soluții

23 martie – Mercur se întâlnește cu Neptun. Aveți grijă în ce credeți, cum și dacă vreți să vă lăsați păcăliți, mințiți, înșelați.

Să încercăm în această perioadă să ne dăm seama ce este sau nu real. Putem să sperăm la pace, să ne reafirmăm credința în umanitate, să ne rugăm și să medităm. Putem fi miloși, putem să iertăm, să trecem peste, să nu mai fim furioși.

Sfaturi:

-E momentul bun să vă apucați de scris – veți găsi inspirația pentru cărți sau bloguri.

-Ar fi mai bine să așteptați ca Mercur să intre în Berbec pentru a lua decizii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel