Etalare Amos, final 2021 pentru România: "Schimbări mari, drastice și bruște, poate dure"

Amos | Dată: 06 sep 2021, 11:27 | Categorie: Tarot
Sursă foto: arhivă personală Amos
EXCLUSIV
Sursă foto: arhivă personală Amos

Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. Mi-au atras atenția povestea sa, pe care o veți cunoaște foarte curând în cadrul unui interviu, eleganța și modul empatic prin care își practică meseria. După o discuție cu el, îți schimbi părerea despre tarot, bazată de cele mai multe ori pe prejudecăți. Amos a fost de acord să facă o etalare despre ce îi așteaptă pe români la finalul anului 2021. Și a și detaliat în cadrul unui articol. Cuvintele sale ne dau de gândit. 

• TABLOUL DE ANSAMBLU AL ROMÂNILOR LA SFÂRȘITUL ACESTUI AN.

• CE AM ÎNVĂȚAT PÂNĂ ACUM ȘI CUM NE VĂ AJUTA ACEASTĂ EXPERIENȚĂ SĂ NE DEZVOLTĂM?

• CE ATITUDINE AM ADOPTAT ÎN TRECUT ȘI CE SE SCHIMBĂ ACUM?

• LUNA NOIEMBRIE ȘI DECEMBRIE 2021 PENTRU ROMÂNI.

1. Etalare Am... (etalare-amos_44182000.jpg)

Când vorbim despre omenire și despre mintea colectivă, se stârnesc controverse pentru că aspectele unei asemenea discuții se complică întotdeauna datorită faptului că în fiecare dintre noi arde dorința de a avea dreptate, de acel *eu știu mai bine cum stă treaba*. Toți credem că știm, unii chiar pretind că știu totul, eu nu, însă de data aceasta nu am putut să stau deoparte și m-am întrebat serios oare ce va aduce totuși sfârșitul acestui an pentru români. M-am întrebat cum vom continua și ce naiba am învățat din toate evenimentele lui 2021, dar nu numai.

La asemenea întrebări existențiale nu îmi puteam răspunde fară un ajutor, cel puțin nu doar bazandu-mă pe rațiunea și pe logica mea. Așa că am întrebat un prieten, adică TAROTUL în cazul meu.

Pentru a descoperi răspunsurile și pentru a citi această energie am realizat o etalare în formă de cruce, simbolul sacrificiului (starea acestui popor) dar și al izbăvirii (speranța-scăparea-energia către care ne îndreptăm sau pe care nu vrem să o pierdem).

Trebuie să recunosc că, mesajele pe care le-am primit, m-au uimit și pe mine.

Despre energia generală a românilor.Cum se raportează ei la noțiunea de azi și cum au schimbat evenimentele acestui an modul lor de comportare(cartea din mijloc).

Românii au fost și sunt flexibili, maleabili, pregătiți pentru ceea ce va urma, căci românul nostru știe întotdeauna că va mai urma ceva, el este întotdeauna pregătit pentru orice.

Așadar, am acceptat treptat evenimentele care au dus, iată, la schimbarea energiei colective.

Oricât de mult ne-am dori să ne întoarcem la perioada de dinainte de pandemie, în subconștientul colectiv nu mai există această posibilitate. Românul se așteaptă la orice azi, stă așezat, dar în gardă, luandu-și măsurile de precauție. Aș putea spune că, într-un fel, dansează după melodia care i se oferă, chiar dacă melodia nu este neapărat pe gustul lui. Jonglează cu tot felul de idei și de posibile variante de a ieși la suprafață cumva. De a răzbi. Românul trăiește azi, mai mult decât niciodată, consecințele faptelor lui, dar așa învață responsabilizarea colectivă. Conștientizează că acțiunile lui îi pot afecta și pe ceilalți sau că acțiunile unora îl pot afecta în egală măsură. Înțelege astfel că este doar o piesă dintr-un joc, poate nedrept, de domino. Acceptă ce se întâmplă, într-un fel resemnat și îi este indiferentă noțiunea de bine sau de rău.

Românul devine totuși mai calculat și mai realist, nu își mai asumă riscuri inutile.

Următoarea carte(sus) îmi arată aspirațiile, dorințele, viziunea, calea pe care mulți și-o doresc.

Aici am o carte cu greutate deoarece exprimă dorința puternică de un nou început, de a o lua de la capăt și de a lăsă în spate vechi influențe și evenimente care ne-au condiționat și ne-au constrâns libertatea de exprimare și de acțiune. Românul (dar omul în sine) își dorește mai mult că niciodată să părăsească obișnuitele patternuri, să își schimbe modul de gândire și să îmbrace, dacă e posbil, un nou costum al vieții.

Vrem să dobândim curajul de a spune nu, de a refuza, de a ne asuma riscurile atunci când facem ceva sau când vorbim despre ceva sau despre cineva. Este ca o eliberare de propria conștiință. Românul se gândește la eliberare, da, la trăirea într-un mediu corespunzător nevoilor lui și într-o minte mai sănătoasă și mai disciplinată. Este de apreciat și de lăudat că se fac eforturi în sensul acesta, dar până la rezultatele dorite, multe tipare pe care ne bazăm și credem în ele se vor distruge deoarece nu mai au nicio bază reală sau pur și simplu nu mai servesc în actuala etapă de viață. Schimbări mari, drastice și bruște, poate dure pentru cei mai puțini obișnuiți cu așa ceva, vor modela comportamentul românului de rând și îl vor face să realizeze că, pentru a învia, mai întai trebuie să moară. Ce semnificație însă îi oferim morții aici? Aș pune accentul pe omorârea orgoliului și a minții înguste, a celei încătușate de prejudecați și întunecată de religiozitatea habotnică. Acesta consider că este primul pas către eliberarea individului. Vreți să fiți liberi? Căutați adevărul. Care adevăr? mă vei întreba...

Adevărul tău personal, iar adevărul personal îl recunoști după calea care te unește cel mai mult cu Divinitatea, dar și cu divinul din tine. Este calea care unește Corpul(Fizicul)-Mentalul(Psihicul)-Emoționalul(Sufletul). De preferat ar fi sa se afle într-o armonie una cu cealaltă.

Cartea de bază, ce arată concretul, pe ce stăm noi frumușel așezați acum, este o carte ce reprezintă la nivel subconștient opoziția, opunerea rezistenței și ridicarea barierelor de orice natură.

Pe lângă acest aspect este o carte ce îmi vorbește despre schimbarea direcției fiecăruia dintre noi, avansarea și despre evenimentele ce urmează să se întâmple în viață noastră, întâmplări la care nu deținem niciun control, tot ce putem să facem este să ne abandonăm lui Dumnezeu și să credem că toate se întâmplă cu un motiv bine întemeiat. Nu putem fugi de nimic, iar profețiile se împlinesc fie că vrem fie că nu, fie că acordăm crezare acestora fie că nu.

Schimbări favorabile și influențe exterioare care, repet, ne vor schimba direcția sau ne vor conduce spre următorul pas. Schimbarea aceasta nu va fi ușoară pentru nimeni, căci omul întotdeauna va fi speriat de ce nu cunoaște așa că mulți vor opune rezistență crezând că aceste evenimente sunt malefice sau lipsite de logică și sens.

Românii sunt capricioși de regulă, iar asta semnifică că  vor fi dezamăgiți de evenimentele ce vor urma. Cu toate acestea, el, individul nu își pierde speranța că va fi bine chiar dacă  simte că merge pe nisipuri mișcătoare care îl împing la schimbare și la abordarea unei atitudini mai puțin defensive și mai tolerante.

Cartea din stânga îmi arată atitudinea poporului până anul trecut și de ce acum românului i se pare că totul merge pe repede înainte.

* Nu este nevoie să ne grăbim. Avem destul timp la dispoziție, hai să facem o pauză sau facem mâine ce avem de făcut. Nu ne grăbește nimeni* obișnuia românul să spună.

Nu a luat în seamă că progresul unui individ sau al unei societăți depinde de timpul pe care îl acordă. Atitudinea cu care românul vine din trecut, aceea de “lasă că timpul le va rezolva pe toate”, nu mai funcționează acum. Este un tipar vechi care, iată, a căzut. Trebuie să înțelegem că este o falsă impresie că timpul este de partea noastră.

Drept urmare, românul este bulversat deoarece acum trebuie să acționeze și repede chiar. Nu înțelege cum de nu mai are timp. Ar fi în stare să cumpere acest timp dacă ar exista această opțiune și bineînțeles daca și-ar permite.

Cartea din dreapta reprezintă viitorul, sfârșitul anului.

Vreau să menționez în primul rând că, spre sfârșitul anului, conștiința românilor vă fi foarte încercată și poate mulți se vor simți pierduți, abandonați și neprotejați de acest sistem sau de societate. Și nu că realitatea ar fi alta, însă această încercare grea pentru unii, iar pentru ceilalți mai puțin, va aduce iluminare și creștere spirituală. Dacă până în anul 2020, mentalitatea colectivă funcționa pe principiul *Noi îl căutam pe Dumnezeu*, în 2021-2022, funcționam pe principiul *Noi îl cunoaștem pe Dumnezeu*. Tocmai de aceea există o explozie de filme și documentare cu conținut ocult, online-ul este și el plin de informație ezoterică, la îndemâna doritorilor. Ocultismul este readus la viață. Este o parte importantă din cunoașterea personală. Românilor nu le mai sunt de ajuns cunoștințele de bază și predominant ortodoxe, simple și lipsite de logică, acele povești împachetate frumos, dar fară suflet și substanță. Omenirea va înțelege că Dumnezeu este Energia Supremă, este peste tot și El se află și acolo unde noi considerăm că este un IAD, se află în Cer, dar și în Abis. El se află în cea mai intensă fericire, dar și în cea mai adâncă prăpastie a sufletului. Spre sfârșitul anului, mulți oameni își vor conștientiza puterea personală și se vor dedica practicilor spirituale și nu religioase. Vom avea parte de vitalitate și va exista un real interes în aprofundarea studiul biblic sau ezoteric. Mulți vor cauta mentori, ghizi și preoți cu vocație pentru a le arăta calea și misiunea lor, căci fiecare va trebui să-și revendice locul pe care îl ocupă de drept aici. La nivel colectiv se va cunoaște în mod real că schimbarea începe cu noi înșine.

Cartea 33, numărul lui Hristos, vorbește despre Conștiința lui Hristos, iată ce energie puternică avem la sfârșitul acestui an. Trezirea și conștientizarea universului din interiorul nostru. Studierea microcosmosului (a ființei umane ca și creație divină) prin Macrocosmos (universul).

În ultima perioadă a anului(noiembrie-decembrie), ne vom simți mai înțelepți, mai înțelegători și mai axați pe interiorul nostru decât pe al celorlalți. Învățam să acceptăm în sfârșit anumite lucruri pe care le consideram tabu până acum.

Conștiința hristică ne unește pe toți într-un singur organism, nevăzut la prima vedere, deoarece va fi un organism energetic.

Astfel devenim o bibliotecă energetică de unde fiecare va împrumuta informația de care are nevoie pentru a se dezvolta corespunzător și sănătos.

Un singur lucru aș vrea să mai menționez aici și anume faptul că vor exista persoane care vor încercă să ne incite, vor fi ostile față de acțiunile noastre, nu le vom fi pe plac, ne vor întoarce spatele, vom descoperi dușmani și vom desconspira măști, și asta nu ar trebui să ne îngrijoreze. Face parte din evoluție, din adevăr, din trezirea conștiinței, așadar să nu iți fie teamă dacă vei ajunge singur, căci nu de singurătate trebuie să te temi ci de cei ce pot omorî și trupul și sufletul tău. “Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de cel ce poate să piardă şi sufletul, şi trupul în gheenă”.(MATEI 10:28)

Așa cum am mai spus-o cu anumite ocazii, aceasta a fost până de curând o lume a tuturor, însă trăim cernerea la toate nivelurile, iar după această cernere se vă transforma într-o lume a curajului, a disciplinei și a celor care au ceva de spus și de schimbat, căci evoluția unei specii va depinde întotdeauna de diversitatea pe care o oferă cât și de geniile ei.

Amos

2. -imagine fara descriere- (portret-amos_19799600.jpg)

Pe Amos îl puteți găsi pe www.amostarot.ro, pe pagina lui de Facebook, pe contul de Instagram (@amos_the wizard), sau pe contul de Youtube

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play