Aspect tensionat între Mercur și Pluto. Care sunt zodiile cele mai afectate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Mercur în Balanță. Planeta comunicării va face un careu cu planeta transformărilor radicale, Pluto.

După conjuncția cu Nodul Sud și înainte de a ieși din semnul Balanței, iată că Mercur va face un careu cu Pluto din Capricorn, pe 20 octombrie. Multe dintre cuvintele următoarelor zile s-ar putea să fie mai răutăcioase, mai ironice, mai cinice. De asemenea vom avea tentative de a ne victimiza. Mercur în Balanță vrea diplomație și estetică în comunicare, dar ciocnirea cu Pluto nu îi va mai permite să se manifeste după bunul plac.

Cu Mercur în careu cu Pluto, replicile noastre sunt extremiste, avem de-a face cu totul sau nimic, suntem puși pe fapte mari și nu mai acceptăm, nu mai tolerăm. Când avem de-a face cu Pluto, să știți că vorbim de intoleranță, vorbim despre radicalizare, vorbim despre totalitarism. Multe dintre cuvintele noastre sunt precum niște gloanțe, dar știți din ce cauză?

Când vorbim de un careu, vorbim de neîncredere în propriile puteri, vorbim despre o tensiune interioară și bineînțeles, ca să scăpăm de ea o scoatem sau o proiectăm în ceilalți. Și ca să ne simțim noi bine și să uităm că la noi este problema, proiectăm la ceilalți și bineînțeles, îi acuzăm de vrute și nevrute, când, de fapt, problema este la noi. 

În acest context astral, cine este într-o postură de a lua decizii importante, deciziile acestea vor fi luate la furie de cele mai multe ori sau în urma unor momente din acelea în care nu mai puteți. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu cât te vei chinui să fii mai drăguț cu ceilalți, cu atât vei pierde controlul. Cumva, vei dori să faci pe plac tuturor. Și astfel, vei uita de tine. Astrele îți recomandă să îți păstrezi câteva clipe doar pentru introspecție să îți dai seama când este cazul să fii de treabă și când nu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Zilele următoarea, va părea că autoritatea îți este pusă la îndoială de toți oamenii importanți din viața ta. Și vor fi factori declanșatori la tot pasul. Orice discuție pe care o vei purta va trezi în tine furie și frustrări. Încearcă să eviți discuțiile serioase cu șefii sau deciziile relaționale. 

Perioada dintre două eclipse în OCTOMBRIE: Dezvăluiri și Schimbări Profunde

Rac/Ascendent în Rac

Unele evenimente din familie nu sunt pe placul tău. Și vei încerca să aduci armonie așa cum știi tu mai bine. Dar cei dragi nu vor aprecia atitudinea ta defensivă. Ei vor să rezolve problemele într-un alt mod, nu neapărat prin evitarea sau împachetarea acestora. În discuțiile cu ei, vei simți că te lupți cu morile de vânt. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei simți că ești forțat să iei unele decizii la locul de muncă. Însă, tu nu te simți pregătit și ai vrea să negociezi termenii și condițiile proiectelor. Bineînțeles că nu va fi deloc ușor! Și astfel, vei pus în ipostaza de a te chinui să împaci și capra și varza. Nu vei scăpa fără o serie de compromisuri!

Citește și Horoscop Eclipse Octombrie 2023 Pentru Patru Zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel