Aspecte WOW ale planetelor pentru ZODII! 27, 30 aprilie, zile de notat în calendar

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Luna aprilie are pentru noi două date foarte importante din punct de vedere astrologic.

Până pe 2 mai, Venus va tranzita ultimul semn al zodiacului, adică cel al Peștilor. 

În această perioadă, vom fi empatici, toleranți, credincioși, cu un simț artistic fenomenal, vom da dovadă de o capacitate imensă de iertare. Dar și de sacrificiu. 

Cu abilitatea de a ne dizolva ego-ul, vrem să iubim, să acceptăm pe toată lumea. Dacă luați pe cineva abandonat sub aripa voastră, aveți grijă să nu intrați în relații care se pot dovedi problematice în momentul în care persoana respectivă nu va mai avea nevoie de voi.

Tranzitul lui Venus va beneficia de unele aspecte astrologice emblematice. Asemănătoare, dar atât de diferite în același timp. Ambele vor același lucru, iubire, dar fiecare în alt fel. Depinde, bineînțeles, doar de noi de cum le vom integra în viața noastră amoroasă. Fie că suntem singuri, fie că nu. 

27 aprilie: Venus face conjuncție cu Neptun

Aici, mare atenție! Un Venus lângă Neptun te face să idealizezi, să crezi că lucrurile stau într-un anumit fel, această perioadă este plină de capcane, însă ne poate ajuta să acceptăm, să visăm, să trăim în lumea noastră, pentru că până la urmă din când în când avem nevoie să ne retragem.

Te poți îndrăgosti iremediabil fără a vedea clar partenerul. Idealismul va fi la cote imense. Dorința de a salva, de asemenea. Este o zi mai bună pentru a citi romane, a viziona filme de dragoste, pentru a visa cu ochii deschiși, decât a o trăi pe pielea noastră. Există un risc enorm de relații toxice, de a ne îndrăgosti de o idee, de o poveste din sufletul nostru. 

Recomand mai degrabă legături spirituale, acestea vor fi cele ma avantajoase. 

Nu vrei primi tot ce oferi. Deci dacă vrei să oferi iubire necondiționat, fă-o!

30 aprilie: Venus conjuncție Jupiter

Putem spune că este cea mai iubibilă zi a anului 2022. Un aspect pur și simplu adorabil! Și unul dintre cele mai bune care pot exista în astrologie! Venus, Micul Benefic și Jupiter, Marele Benefic, se întâlnesc în semnul iubirii necondiționate și ne aduc o zi minunată. Este o zi bună pentru pace, să sperăm și la nivel mondial, nu doar la nivel personal. 

Pe 30 aprilie, poți începe o relație. Va fi una de poveste, cu mult romantism și emoții puternice. Poți decide să treci la următorul nivel alături de partener. Îți poți ierta partenerul dacă ți-a greșit cu ceva. Sau poți fi iertat. Poți petrece o zi făcând ce îți place ție cel mai mult. 

Generozitatea va fi la cote imense. 

Ambele aspecte sunt bune pentru viața socială, activitățile artistice, obiceiurile spirituale, redescoperirea frumuseții și a plăcerilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel