Asteroizii din astrograma natală. Care sunt principalii asteroizi și ce trebuie să știm despre ei?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi este Ziua Internaţională a Asteroizilor! Cu această ocazie, îți reamintim despre cei mai populari asteroizi și despre ce reprezintă ei în hărțile noastre natale.

Mai mult de 12.000 de asteroizi au fost catalogați în sistemul nostru solar. Dar majoritatea astrologilor lucrează cu un ansamblu principal.

Ce reprezintă principalii asteroizi din astrograma natală?

CERES

În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. De asemenea, poate oferi indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți și, dimpotrivă, în părțile care încă au nevoie de hrană.

PALLAS

Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei. În harta ta, Pallas poate indica arenele vieții în care te-ai născut pentru a prelua controlul și aruncă lumină asupra modurilor în care ai fost instruit să îţi slăbeşti autenticitatea sau intensitatea. 

JUNO

Juno are ceva de spus despre relații și despre modul în care realitatea diferă de ceea ce a fost promis la altar. Juno poate indica un loc din viața ta în care ai fost iluminat sau prins într-o dinamică de putere a familiei. Care sunt termenii relațiilor voastre? Cine te-a blocat de la puterea ta?

VESTA

Indiferent de casa și semnul pe care Vesta îl guvernează în harta natală, este un templu, un loc care trebuie să fie doar al tău. Dacă Vesta se află în Balanță, în cea de-a patra casă, vei găsi o mare putere în a face din împrejurimile tale un templu. Dacă ea este în Berbec, în cea de-a șasea casă, a muncii și a corpului, atunci ești cineva care se pierde în procesul vocației.

CHIRON

Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut.  Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit - pentru tine și poate pentru lume. Trebuie doar să-l înfrunți.

SAPPHO

Sappho îți va arăta un loc din viața ta în care te simți afirmat, văzut și înțeles. Dacă se află în Taur, în a 11-a casă, cea a comunității și rețelei, ea poate indica un public sau un grup social care îţi oferă un nou sentiment de validare. În Scorpion, în cea de-a șaptea casă a parteneriatelor intime, vorbește despre un partener de viață sau cu un colaborator pe termen lung care te sprijină.

EROS & PSYCHE

Ca asteroizi în harta ta, aceștia doi vorbesc despre modurile în care operăm în dragoste. Erosul poate indica o suprasolicitare a controlului, mai ales asupra modului în care ești văzut în relație. Psyche, între timp, te face să te gândești pentru cine sau pentru ce ești dispus să faci un salt mare și când ai fost amăgit. Forțează o schimbare între arhetipurile tale de masculin și feminin, iar relaţia de cuplu ar putea prinde viață.

Vezi și: Azi sărbătorim Ziua Internațională a Asteroizilor! Ce altă zi este celebrată pe 30 iunie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel