Asteroizii din harta ta natală, explicaţi. Află secretele astrologice din astrograma ta!

astrosens Team | Dată: 10 noi, 15:06 | Categorie: Recomandari
Asteroizii din harta ta natală, explicaţi. Află secretele astrologice din astrograma ta! (sursa foto: Pixabay)
Asteroizii din harta ta natală, explicaţi. Află secretele astrologice din astrograma ta! (sursa foto: Pixabay)

Dacă astrograma ta ar fi un restaurant, semnele aleg masa, casele stabilesc meniul, iar planetele sunt hrana. Asteroizii, atunci, în această metaforă grandioasă, ar fi sosul special, garnitura, adaosul care face ca harta să fie ca un fel de mâncare special. Deși planetele și semnele tale prezintă marile epopee ale vieții tale, asteroizii acționează ca o distribuție de personaje, adăugând detalii și dimensiuni istoriei tale emoționale și dinamicii relațiilor.

Peste 12.000 de asteroizi au fost catalogați în sistemul nostru solar, cu tot felul de nume atribuite, inclusiv Nancy, Merlin și Pecker. Deși puteți petrece o viață întreagă încadrându-le pe toate în mozaicul hărții natale, majoritatea astrologilor lucrează cu un ansamblu principal. Primii patru asteroizi, Ceres, Pallas, Juno și Vesta, descoperiți în secolul al XIX-lea, se credeau inițial că sunt planete și sunt încă considerați asteroizi esențiali.

Majoritatea asteroizilor evocați în mod popular sunt numiți după zeități, în principal zeiţe, oferind un contrast cu panteonul planetar înclinat la bărbați și o cale de interpretare mitologică mai puțin parcursă. Femeile cunoscute din antichitate au fost adesea denigrate, dar reinterpretându-le prin lentile evolutive ale genului și identității, ele trezesc noi posibilități de auto-realizare. Doar tu decizi ce înseamnă poveștile lor pentru tine.

Ce înseamnă principalii asteroizi din harta ta natală?

CERES

Numele roman pentru Demeter, zeița Recoltei, Ceres reprezintă o figură maternă titanică, posibil copleșitoare. Când fiica lui Ceres, Persefone, a fost răpită de Pluto, zeul lumii interlope, Ceres a dezlănțuit o foamete veșnică, înfometând toate formele de viață până când fiica ei va fi înapoiată. Numai prin încheierea unei înțelegeri, zeii puteau restabili echilibrul. Persefona își petrecea șase luni pe an deasupra pământului, alături de mama ei, primăvara și vara, și șase luni cu noul ei soț, ca regină a iadului, în perioada de toamnă și iarnă.

În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Ceres poate da indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți și, dimpotrivă, în părțile care încă au nevoie de hrană. Viaţa ta amoroasă lasă de dorit? Sau risipește tot ce îi iese în cale?

PALLAS

Marte nu este singurul zeu al războiului din harta ta. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine. Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță și în harta ta semnifică focul tău sexual, impulsul și dorința de a cuceri. Dar Pallas reprezintă un drept mai firesc la guvernare, un loc al individualității naturale și al conducerii. Urmărește victoria fără compromisuri. În diagrama ta, Pallas poate indica arenele vieții în care te-ai născut pentru a prelua controlul - și aruncă lumină asupra modurilor în care ai fost instruit să îţi slăbeşti autenticitatea sau intensitatea. 

JUNO

Juno sau Hera, este sora-soția lui Jupiter sau Zeus, regele lasciv și pofticios al zeilor. Isprăvile extraconjugale ale lui Jupiter au fost nenumărate, făcând-o pe soția sa un substitut al opiniilor culturale despre căsătorie: după ce a vânat amantele soțului ei, a fost Juno justificată să îşi apere uniunea sau nu? Într-un fel sau altul, Juno are ceva de spus despre relații și despre modul în care realitatea diferă de ceea ce a fost promis la altar. Juno poate indica un loc din viața ta în care ai fost iluminat sau prins într-o dinamică de putere a familiei. Care sunt termenii relațiilor voastre? Cine te-a blocat de la puterea ta? Când ai cerut răspunsuri, doar ca să fii etichetat nebun? Juno cere respect, chiar dacă trebuie să țipe pentru asta.

VESTA

Cu mult înainte ca fecioara să fie asociată cu moralismul sexual provincial și cu vinovăția bazată pe biserică, ea a fost o preoteasă sfântă și păstrătoarea spațiilor sacre. În diagrama ta, plasarea Fecioarei tratează teme ale autodefinirii perfecte a fecioarei, pe care Vesta o accentuează și mai mult. Indiferent de casa și semnul pe care Vesta îl guvernează în harta ta natală, este un templu, un loc care trebuie să fie doar al tău - fără compromisuri și incoruptibil. Dacă Vesta se află în Balanță, în cea de-a patra casă, vei găsi o mare putere în a face din împrejurimile tale un templu. Dacă ea este în Berbec, în cea de-a șasea casă, a muncii și a corpului, atunci ești cineva care se pierde în procesul vocației. Vesta vrea să tratezi o parte din viața ta ca fiind în întregime sfântă și în întregime a ta.

CHIRON

Primul dintr-o nouă clasă astronomică cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi - Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a știut cu adevărat să sufere, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită de hidra și, în cele din urmă, alegând un loc în lumea interlopă pentru a elibera un zeu semen de chinul etern. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Durerea ta este poarta spre trezirea ta. În cartea 'Astrology and the Authentic Self', de Dmetra George, scrie că „acreditările vindecătorului cronic sunt cele ale experienței directe din viața reală, spre deosebire de cunoștințele teoretice dobândite în cărți și săli de clasă” și notează că descoperirea centaurului a coincis cu ascensiunea programelor '12 Trepte'. Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit - pentru tine și poate pentru lume. Trebuie doar să-l înfrunți.

SAPPHO

Deși stilul de viață și identitatea ei pot fi dezbătute de istorici, lucrările poetei grecești Sappho sunt incontestabil homoerotice, pline de dragoste și afecțiune pentru semenii ei. Deoarece Sappho s-a bazat pe insula Lesbos, munca ei este pentru totdeauna asociată cu dragostea între persoane de același sex. În graficul tău, ea vorbește despre apropierea și grija implicate în relațiile queer sau orice formă de solidaritate în afara ordinii sociale dominante. Sappho îți va arăta un loc din viața ta în care te simți afirmat, văzut și înțeles. Dacă se află în Taur, în a 11-a casă, cea a comunității și rețelei, ea poate indica un public sau un grup social care îţi oferă un nou sentiment de validare. În Scorpion, în cea de-a șaptea casă a parteneriatelor intime, ea vorbește despre un partener de viață sau cu un colaborator pe termen lung care te sprijină.

EROS & PSYCHE

Eros, altfel cunoscut sub numele de Cupidon, era fiul lui Venus și zeul prinț al dorinței. El a sedus și s-a căsătorit cu prințesa muritoare Psyche (care se traduce prin „suflet”), dar nu i s-a dezvăluit niciodată, făcând-o să accepte să-l întâlnească doar în îmbrățișarea întunecată a nopții. În încercările inevitabile care ar urma în relația lor, credința lui Psyche va fi testată, la fel ca și limitele lui Eros. Ca asteroizi în harta ta, aceștia doi vorbesc despre modurile în care operăm în dragoste. Erosul poate indica o suprasolicitare a controlului, mai ales asupra modului în care ești văzut în relație. Psyche, între timp, te face să te gândești pentru cine sau pentru ce ești dispus să faci un salt mare și când ai fost amăgit. Forțează o schimbare între arhetipurile tale de masculin și feminin, iar relaţia de cuplu ar putea prinde viață.

sursa: nylon.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play