Astrele influențează cariera următoarelor zodii în luna iunie. Jocuri toxice, muncă în exces, schimbări

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Știm cât de importantă este cariera pentru noi toți, având în vedere societatea în care trăim și ne dezvoltăm. Astrele vin să ne facă viața mai ușoară de cele mai multe ori, dorind doar să o luăm pe calea cea bună. Care sunt zodiile cele mai influențate de astre din punctul de vedere al carierei în luna iunie 2022? Vedeți mai jos. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte în casa a 12-a aduce multă victimizare, vă plângeți, vă supărați, vi se pare că vi se pun piedici. Vi se și arată exact unde ați greșit, unde v-ați înșelat. Dacă nu vă rezolvați problemele din trecut este destul de greu să mergeți mai departe, așa că profitați de acest răgaz pentru a conștientiza ce anume ar fi indicat să schimbați. E posibil ca oamenii apropiați vouă să treacă prin momente mai neplăcute. Încercați să nu vă sacrificați prea mult pentru nimeni, chiar dacă Venus din casa 1 vă sprijină. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici. Aveți grijă și la sănătate, nu exagerați cu nimic.

Totodată, dacă revin parteneri din trecut, fiți foarte atenți să nu intrați din nou într-un joc toxic. Un Marte în casa a 12-a poate să vă și predispună la tot felul de relații neplăcute, e posibil să se afle lucruri despre voi, lucururi pe care ați fi preferat să le țineți ascunse. Sunteți foarte încăpățânați și nu puteți ieși din perspectiva voastră. Încercați să evitați excesul la muncă. Vedeți mai degrabă ce nu merge în viața personală, cum vă puteți vindeca emoțional. Nu vă epuizați, nu vă aruncați în muncă pentru a uita de celelalte probleme, mai bine acordați o atenție mai mare somnului vostru.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi luna aceasta este foarte interesantă, mai ales în ceea ce privește cariera voastră. Îi aveți în casa a 10-a pe Jupiter și pe Marte, iar în casa a 11-a este Venus, Soarele va intra în semnul vostru pe 21 iunie. Aveți o lună excelentă din punct de vedere profesional! Puteți să culegeți roadele muncii din ultimul an, puteți să le spuneți șefilor tot ce nu vă convine, tot ce ați vrea să schimbați, de ce anume ați avea nevoie pentru a putea să lucrați mai eficient, puteți să negociați, puteți să găsiți un alt loc de muncă, puteți să avansați!

Chiar dacă nu lucrați sau sunteți la pensie, să zicem, aspectele lunii iunie vă scot în față, vă cer validare, vă cer multă vizibilitate. Desigur, și lucrurile negative ar putea să iasă în față. Deci, aveți grijă ce anume expuneți. Și relațional pot apărea schimbări. E posibil ca mulți dintre voi să pună piciorul în prag și să decidă exact cum anume doriți să continuați relația pe care o aveți. Pot fi multe certuri cu părinții, din cauza faptului că vreți să vă demonstrați independența. Luptați în iunie pentru absolut orice în viața voastră!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Îi aveți pe Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, deci din nou, multă muncă. Este posibil să vă placă, să vă simțiți implicați în munca voastră. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați mai bine să nu vă faceți rău vouă înșivă, chiar dacă la început vă place să vă dăruiți cu totul lucrului. Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Bine ar fi ca munca depusă să fie pentru voi, să vă folosească și în viitor, să găsiți un nou sens. 

Este o lună bună pentru chestiunile gospodărești: renovat, grădinărit, deci asta înseamnă că aveți de muncă și acasă. E posibil să vă luați mai multe sarcini decât este cazul și să nu îi lăsați pe ceilalți să vă ajute pentru că vi se pare că ei nu fac nimic bine. Aveți grijă la sănătate, e posibil să aveți mici accidente, fiți atenți să nu vă grăbiți, să nu vă loviți de toate lucrurile care vă ies în cale. 

Citește și despre cele mai avantajate zodii în dragoste în luna iunie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel