Astrogramă David Popovici, minunea înotului românesc

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 15 sep 2021, 12:50 | Categorie: Astroprofil
David Popovici. Sursă foto: Facebook David Popovici
EXCLUSIV
David Popovici. Sursă foto: Facebook David Popovici

Cu ocazia aniversării lui David Popovici, m-am gândit să îi realizez portretul astrologic. 

Actualizare 20 iunie 2022: David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Natație în proba de 200 metri liber. 

Astrogramă David Popovici

În perioada Europenelor de juniori de la Roma(2021), unde a obținut timpi uluitori la 100 m liber, am aflat de David Popovici. Dintr-o dată, toată presa vuia despre minunea înotului românesc. Și nu doar jurnaliștii de la noi, ci și cei din alte țări. Atunci am vrut să aflu mai multe despre el și bineînțeles și data lui de naștere. Nu ai cum să nu îți dorești să studiezi astrograma unei persoane care reușește la 16 ani asemenea performanțe. Și m-am transformat în fanul lui după ce am văzut interviul acordat lui Brett Hawke, un fost înotător. În cele nouă minute(David era încă în timpul competiției și a cerut să nu dureze mult pentru că voia să se odihnească) s-a conturat întreaga sa astrogramă natală. Pe urmă am citit și alte articole despre el, am fost bucuroasă de numărul de admiratori pe care i-a câștigat în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. La momentul interviului cu Brett, nici nu exista o pagină cu data lui de naștere. Însă, Brett l-a întrebat când face 17 ani, și acesta a răspuns că pe 15 septembrie. Acum presa este plină de articole despre David. 

Trebuie să recunosc că am așteptat această zi pentru a scrie un articol special despre acest tânăr ambițios, muncitor și destul de ancorat în realitatea zilelor noastre. Un adevărat model. 

Deci, David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, la București. Ne dăm seama din start că este un nativ Fecioară. Zodia perfectă pentru cei perfecționiști. Orice persoană născută în această zodie muncește mult, optimizează, este meticuloasă, permanent nemulțumită, dornică să nu greșească deloc.

Soarele face o conjuncție la grad cu Marte. Acest aspect îl face curajos, neînfricat, de neîntrecut, competitiv, bătăios, bun organizator și pe alocuri fioros sau nerăbdător. Îi place să câștige. Când vrea ceva, nimic nu îi stă în cale. Emană încredere oriunde ar fi. Un asemenea aspect îi caracterizează de obicei pe cei din armată, forțele speciale sau pe cei care participă la cele mai serioase competiții.

Din fericire, lângă această conjucție se alătură și Jupiter, tot în Fecioară. Cu cât face lucrurile mai corect, cu atât va avea mai mult succes. Cu cât se va menține de rutina și disciplina Fecioarei, cu atât Jupiter îi va amplifica șansele.

Și pe lângă toate cele de mai sus, Mercur unde credeți că se afla în momentul nașterii sale? Dacă vă uitați la interviurile lui și veți observa logica, simțul practic, discursul foarte bun, sigur vă veți da seama. Da, Mercur se află tot în Fecioară. Atenție, focus, simț al detaliului extraordinar. 

Să recapitulăm puțin: Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în Fecioară. Cu asemenea poziții în harta natală, orice om poate atinge perfecțiunea în orice domeniu ar alege.

Din fericire, Venus se afla în Leu și îl ajută să fie mai conștient de propria valoare, să câștige inimile oamenilor de pretutindeni, să fie carismatic și mândru, însă într-un sens bun.

Nodul Sud în Scorpion îi oferă toate calitățile necesare să facă din orice criză o mare oportunitate.

La mulți ani, David! Și mult succes în continuare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play