Astrogramă Fuego. Născut sub o stea norocoasă

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
Astrogramă Fuego. Născut sub o stea norocoasă. Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Astrogramă Fuego. Născut sub o stea norocoasă. Foto: arhivă personală

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda.

Fuego este cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. Nici nu putea fi altfel, mai ales că în momentul nașterii sale, Soarele se afla lângă Regulus, cea mai norocoasă stea, denumită chiar “steaua rege”. În antichitate, astrologii considerau că doar oamenii mari sau însemnați se nasc sub această stea. Regulus în conjuncție cu Soarele aduce succes, faimă, onoruri, putere, abilități creative. Dovadă că le face pe toate cele mai sus enumerate.

Deși nu știm ora de naștere, ne putem da seama ușor că Luna se afla în semnul Leului. De aici și nevoia de atenție, de validare, curajul de a ieși în față. Îi place să strălucească, să primească aplauze. În plus, este responsabil de întregul proces creativ. Luna se afla lângă Saturn, fapt ce îi va conferi încredere în propriile forțe mai ales în a doua parte a vieții sale. Conjuncția Lună-Saturn poate fi regăsită în hărțile celor cu copilării grele, în urma cărora devin foarte seriosi, care capătă maturitate timpurie și control nemaipomenit al emoțiilor.

Tripla conjuncție Mercur-Venus-Marte în Fecioară i-a oferit un set de instrumente potrivite pentru viața de artist.

Venus în Fecioară îl ajută cu modestie, cu capacitatea a-și îmbunătăți permanent munca, dar și cu un simț estetic de remarcat. Ne putem da seama simplu de acest fapt privind costumele sale unicat, cu broderii, diverse aplicații și detalii. Deci muncite, nu glumă. Fuego ține cont de dorințele publicului și își schimbă actul artistic în funcție de ele.

Mercur în Fecioară îl face să comunice pe înțelesul oricărei persoane. Are o gândire matematică, simț pragmatic și analitic. Se gândește așa: cât investesc, cât scot și în cât timp.

Cu Marte în Fecioară, este foarte exigent cu propria persoană și atent la fiecare detaliu. Nu îi scapă absolut nimic. Cred că este destul de pretențios cu echipa tehnică atunci când face repetiții. Este într-o căutare permanentă a perfecțiunii, a imaginii impecabile. Are o putere de muncă extraordinară. Standardele sale ridicate se aplică în orice întreprinde. Probabil că a simțit încă de mic nevoia de a organiza și de a conduce.

Conjuncția Uranus-Nodul Nord l-a obligat să fie spirit rebel, să revoluționeze un domeniu, să își folosească din plin magnetismul, apetența pentru inovație, originalitate, capacitatea de a crea tendințe.

Noi, astrologii, avem o vorbă pentru aniversarea cuiva: Să aibă o nouă revoluție solară de neuitat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience