Astrogramă Jill Biden. Trioul Soare-Lună-Marte în Gemeni, aspect CHEIE

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 07 mai, 16:00 | Categorie: Astroprofil
Foto: Facebook Klaus Iohannis
EXCLUSIV
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Portret astrologic Jill Biden. 

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, s-a născut pe 3 iunie 1951, în Hammonton, New Jersey. În momentul în care i-am deschis astrograma, trebuie să recunosc faptul că am rămas uimită. Astrele nu se puteau așeza mai bine pentru o persoană cu experiența sa de viață. În primul rând, observăm că este o nativă Gemeni. Deci dornică de informații, curioasă, cu plăcere pentru educație, dar și cu o capacitate de adaptare uimitoare. Să nu uităm faptul că este încă profesoasă. Luna se afla în Gemeni. Deci Jill Biden este foarte rațională, cerebrală, se poate detașa în momentele grele astfel încât să poată lua o decizie, simte nevoia să comunice și să îi asculte pe ceilalți. 

Mercur se afla în Taur. Are o gândire metodică, o memorie bună, un ritm de viață bine stabilit și un mod de a comunica blând. 

Venus se afla în momentul nașterii în semnul Racului. Jill Biden iubește să fie mamă și să fie în preajma copiilor. Viața ei ei este strâns legată de ideea de familie. Această poziție a planetei Venus le face pe femei diafane, romantice, sensibile, devotate, protective, hrănitoare, generoase, sufletiste, pline de compasiune. 

Marte, planeta acțiunii, se afla în semnul Gemenilor. Este preocupată de comunicare, logică, discuții. Capătă energie în preajma apropiaților, este sociabilă, preferă varietatea persoanelor cu care se conectează.

Cu trio-ul Soarele/Luna/Marte în Gemeni, Jill Biden este o profesoară care se adaptează de la elev la elev, de la perioade la perioade și una care învață de-a lungul vieții. Nu doar pe alții, dar și pe ea. 

Nodul Sud în Fecioară și Nodul Nord în Pești sunt responsabile pentru sprijinul celor defavorizați, bolnavi și neîndreptățiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?