Astrograma lui Mihai Bendeac. Daniela Simulescu: "Un nativ care se poate transpune în absolut orice ipostază"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
Sursa: Facebook/Mihai Bendeac
EXCLUSIV
Sursa: Facebook/Mihai Bendeac

Mihai Bendeac împlinește azi vârsta de 41 de ani! Datorită acestui lucru, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma!

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personalități din mass-media este Mihai Bendeac. Îl știm cu toții din emisiunile sale pline de umor și din piesele de teatru în care joacă roluri destul de diverse. Vă dați seama că este destul de ofertant din punct de vedere astrologic. Și pentru că Jupiter se află în Berbec, în același semn cu Luna din harta lui natală, este cazul să vă readucem astrograma lui. Anii aceștia sunt foarte importanți pentru el. Vom auzi în curând de noi proiecte importante din partea lui Mihai. 

„Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie 1983. Avem de-a face cu un nativ Vărsător. Și nici nu ar fi greu să ne dăm seama de acest lucru. Spun asta pentru că Mihai Bendeac a fost dintotdeauna un nonconformist, un rebel, independent, și-a impus propriile reguli, dar s-a demonstrat a fi un adevărat vizionar și căutător al adevărului. Luna se afla în Berbec în momentul nașterii sale. Cu alte cuvinte, are o nevoie permanentă de a-și consuma energia, chiar inepuizabilă, câteodată într-un mod mai impulsiv. De asemenea, poziția Lunii îl face să perceapă totul ca pe o luptă, de aici ambiția și spiritul competitiv. Spunea deseori că voia să fie primul sau cel care este de neuitat. Nu degeaba nu i-a fost teamă niciodată să aleagă personaje importante, să fie deschizător de drumuri pentru alți colegi. Mercur în Vărsător îl face inteligent și foarte intuitiv, iar careul acestuia cu Saturn îi conferă mult sarcasm și ironie. 

Citește continuarea astrogramei pe Spectacola.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel