Astrograma lui Vladimir Putin. Daniela Simulescu, dezvăluiri IMPORTANTE: "DOUĂ aspecte de TEMUT!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
(sursa foto: Pixabay)
(sursa foto: Pixabay)

Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor-şef Astrosens.ro, i-a realizat astrograma lui Vladimir Putin. 

Vladimir Putin, președintele Rusiei, s-a născut pe 7 octombrie 1952, în Sankt Petersburg. Sau mai bine spus, aceasta este data de naștere oficială. Spun asta pentru că atât din astrograma sa, cât și din articolele despre viața asta, Putin este destul de discret. 

După cum observăm, este un nativ Balanță. Profit de această ocazie să vă mai comunic încă o dată că nu zodia contează, ci alte aspecte. Pentru că dacă vom citi despre oamenii născuți in această zodie, vom vedea că sunt diplomați, manierați, sociabili, corecți și dornici de echilibru. Da, Vladimir Putin asta crede că este: un om al dreptății. 

Luna, energia inconștientă, se afla în Gemeni. O fi el Balanță, însă nevoia interioară principală este de a se adapta de fiecare dată. De a asculta toate părțile, de a le face să creadă că este de acord cu ele, chiar dacă asta înseamnă să spună ceva unora și altceva altor. 

Să vorbim despre Mercur, planeta comunicării. Se afla în Balanță și în conjuncție cu Neptun. În teoria astrologică, o conjuncție Mercur-Neptun te aduce o imaginație debordantă, puterea de a crede fără limite în ceva și de cele mai multe ori o atracție către tot ce este mistic, către secrete. Dar un asemenea aspect, dacă nu este direcționat către ceva pozitiv, poate deveni distructiv atât pentru nativ, dar și pe cei din jurul său. Pentru că oferă puterea de a influența la un nivel microscopic. 

Venus se afla în semnul Scorpionului. De aici obsesia pentru lumea spionajului, jocuri de putere, control și manipulare. Când te naști cu acest aspect, te simți într-o luptă permanentă pentru supraviețuire, crezi că toți te vor trăda și că vei fi abandonat. Suferi de mania persecuției. Sau ai un nivel uimitor de paroxism. Din cauza acestor frici, devii capabil de gesturi inimaginabile și răzbunător. 

Marte, planeta acțiunii și a masculinității, se afla în Săgetător. Una dintre cele mai bune poziții pentru sportivi. Vladimir Putin a practicat artele marțiale încă din copilărie. Dar Marte în acest semn te poate transforma într-un luptător pentru îndeplinirea unui obiectiv măreț. Și adoră depășirea limitelor, atât la propriu, cât și la figurat. 

Sunt două aspecte de temut în astrograma lui Vladimir Putin! (Citeşte continuarea pe DCNEWS.RO!)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel