Astrogramă PAȘTE 2022. Sfaturi de la astre pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Anul acesta avem o astrogramă specială pe 24 aprilie. 

De când am devenit astrolog, în fiecare an am vrut să văd cum arată astrograma zilei în care sărbătorim Învierea Domnului/Paștele. Și cum această sărbătoare se schimbă de la an la an, vă dați seama că am avut destule hărți de analizat. 

Acum sunt și mai curioasă. Pentru că după doi ani de pandemie și câteva luni de război, sufletul nostru este și mai avid după acceptare, vindecare și speranță. 

24 aprilie 2022. De data aceasta, Soarele se află în Taur. Deci este cazul să vedem cu toții momentul într-un mod mai practic. Adică, da, avem Învierea Domnului, dar noi cum îi putem urma exemplul? Ce anume să facem? Mai ales că avem atâtea preocupări financiare. Toți vobesc despre o viitoare criză alimentară/financiară. 

Luna se află în semnul Vărsătorului. Simțim că nu mai putem funcționa ca până acum și că trebuie să schimbăm ceva. Exact ce nu îi place Taurului de care vorbeam mai sus. Cu alte cuvinte, trecem printr-o tensiune, luptă între ce simțim și ce facem. 

Careul dintre Mercur și Saturn vine cu frustrări, dubii, momente de nesiguranță, tendința de a critica în mod excesiv și momente în care ne vom pune întrebări legate de propria moralitate. Adică, din cauza neajunsurilor și supărărilor, este posibil să uităm că suntem oamenii cu toții și să aruncăm cu pietre. După care să ne victimizăm la greu și să nu ne acceptăm greșeala. 

Oarecum, în 2022, chiar avem un aspect provocator care numai post nu ne ajută să ținem. 

Vestea bună este că astrele ne oferă o scăpare: Stelliumul din Pești. Adică Venus, Marte, Jupiter și Neptun. Sperăm din tot sufletul să existe Dumnezeu, o forță, un spirit. Ceva mai presus de noi. Până și cei atei sau agnostici se vor uita spre cer și își vor dori să fie ceva acolo. 

Concluzia: Astrele ne arată că trebuie să acceptăm că nu avem controlul suprem al vieții. Și că smerenia ne face oameni. Că așa ne acceptăm vulnerabilitatea și putem învia. 

M-am uitat să văd cum trăiește fiecare zodie/ascendent aceste zile. Mai jos aveți câteva detalii. 

Berbec/Ascendent în Berbec

În casa a 12-a, ai patru planete: Venus, Marte, Jupiter, Neptun. Deci Paștele de anul acesta vine cu numeroase revelații legate de viața ta spirituală, de greșelile din trecut, de unele suferințe pe care poate le-ai încapsulat, de pierderile suferite, dar și cu nevoia de a spune o rugăciune. Nu neapărat cum ai fost învățat la orele de religie, ci așa cum sufletul tău simte. 

Taur/Ascendent în Taur

Provocarea ta va fi aceea de a avea încredere în oamenii din jurul tău. În a te lăsa să crezi. Să nu îi acuzi fără probe sau din cauza unor evenimente din trecut. Rugăciunile tale vor fi pentru ați permite să te aliezi cu unele persoane care să ajute la dizolvarea temerilor și la nevoia de a lăsa viața să se întâmple fără o planificare exagerată. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va fi în careu cu Saturn. Deci vei atât de tensionat, încât nu prea te vei bucura de drob sau miel! De ce? Pentru că s-ar putea să nu îți mai convină statutul tău actual. Fie că primești sau nu validarea necesară, vei dori mai mult de la tine. Dar nu așa vei crește. Ci încercând să fii blând cu rănile tale. 

Rac/Ascendent în Rac

Dacă ești atent în zilele următoare, vei descoperi noi frânturi de spiritualitate în tine. Mai multe întrebări legate de sensul vieții, dar și despre cine este cu adevărat Dumnezeu. Căutările tale nu trebuie să se oprească doar la un concept, ci ai face bine să începi mai multe drumuri spirituale. La propriu sau la figurat. 

Leu/Ascendent în Leu

Paștele acesta va fi destul de provocator pentru tine! Pentru că astrele se luptă cu vechile tale convingeri. Și nu că nu ai vrea să vezi lumea altfel, dar îți este frică. Să nu fii iubit sau apreciat. Ei, cu Venus/Marte/Jupiter/Neptun, toate în casa a 8-a, trebuie să știi ceva. Cu cât te chinui să rămâi la fel, cu atât vei pierde orice luptă. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Oamenii din jur sunt oglinzile tale. Când critici ceva la ei, critici acel ceva la tine. Deci nu ți-ai ales în viața ta degeaba. Când le vei accepta bubele, suferințele și mecanismele de rezistență, le vei accepta și la tine. Cu patru planete în casa relațiilor, astrele îți recomandă să te înconjori de mulți oameni de Paște. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Modestia, smerenia, condescendența sunt în tine deja. Nu este cazul să cauți validarea lor prin alții. Aceste sărbători îți vor arăta de câte ești în stare. Că te descurci singur. Și nu neapărat pentru a le arăta celorlalți că te descurci, ci pentru că trebuie să îți demonstrezi ție în primul rând. Că ai resurse să renaști de fiecare dată. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Fricile de abandon și de trădare te vor împiedică să fii fericit. Să trăiești cu adevărat. Pentru că vei trage de ele atât de mult până când vei găsi iar persoane care să îți demonstreze că ai dreptate. De parcă tu chiar nu vrei să fii fericit. Suferința nu înseamnă suferință. Chiar ai nevoie să mai dizolvi din gradul de masochism. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Totul începe  și se termină cu familia. Atât cea de la naștere, dar și cea pe care ți-o contruiești de-a lungul vieții. Ori, în preajma Paștelui, îți vei da seama cât de important este să ai un refugiu, atât la propriu, cât și la figurat. Sau o fundație emoțională cât mai sigură. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Comunicarea emoțiilor va fi o adevărată provocare. Îți va fi destul de greu să te lași să simți. Dar Iisus ne-a arătat că a fi om presupune și suferință. Și că este împotriva firii noastre să nu ne lăsăm și sufletul să zburde. Că așa pragmatic poate fi oricine. Dar în acord cu propriile emoții nu reușește oricine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Venus/Marte/Jupiter/Neptun în casa a 2-a, tu vei fi preocupat de partea mai lumească a vieții. Îți vei da seama că ai nevoie de stabilitate, atât financiară, cât și emoțională. Că dacă nu te ve lua în seamnă, riști să fii vândut tot pentru 30 de arginți. Adică, dacă nu te vei proteja, vei avea mult de pierdut. 

Pești/Ascendent în Pești

Suferința din jurul tău nu trebuie să te facă să îți pierzi încrederea în tine sau în umanitate. Cu Venus, Marte, Jupiter și Neptun în semnul tău, vei căuta să faci doar bine, dar în același timp îți va fi frică să ieși mai mult în față. Nu este cazul să te autoflagelezi. Fii mai blând cu propria persoană și îi învăța și pe alții același lucru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel