Astrogramă PAȘTE 2023. Mesajele Universului pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 16 aprilie, când sărbătorim Paștele/Învierea lui Iisus Hristos, avem parte de o configurație astrală specială. 

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, iar anul acesta, are loc duminică, pe data de 16 aprilie. Pentru românii de pretutindeni, pregătirea pentru Paște înseamnă rugăciune, bucurie, aranjarea casei de sărbătoare și prepararea bucatelor tradiționale.

De când am devenit astrolog, în fiecare an am vrut să văd cum arată astrograma zilei în care sărbătorim Învierea Domnului/Paștele. Și cum această sărbătoare se schimbă de la an la an, vă dați seama că am avut destule hărți de analizat. Acum sunt și mai curioasă. Pentru că după vremuri de pandemie și de război, sufletul nostru este și mai avid după liniște și speranță.

Pe 16 aprilie 2023, Soarele se află în semnul Berbecului, în același semn cu Jupiter și Chiron. La prima vedere, din punct de vedere teoretic, această triplă conjuncție în primul semn al zodiacului predispune la învățarea lecțiilor și la accesarea încrederii în propria ființă. 

Dar restul astrogramei are alte mesaje. Luna(emoțiile) se alătură lui Saturn(limitările, tristețea) în Pești. Cu Luna în Pești avem nevoia să ne ducem către Dumnezeu, iertare și acceptare. 

Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. Când îi vedem pe cei din jurul nostru obținând succesul, nu ne dăm seama prin ce au trecut ca să ajungă acolo. Este mult mai mult decât ceea ce vedem noi.

De multe ori, depresia se așterne atunci când nu primești ceea ce vrei: relația dorită, casătoria de succes. Și asta se întâmplă pentru că ai venit cu o proiecție asupra vieții tale, cât de mișto o să fie totul. Când avem acest tip de aspect, conjuncție Lună-Saturn, înseamnă că muncești pentru a-ți îndeplini visurile, dar nu muncești suficient. Saturn nu vrea să te oprești, vrea doar să fii serios.

Cu Venus în Gemeni și Marte în Rac, astrele ne recomandă să alternăm subiectele în discuțiile cu familia. Să nu insistăm asupra unui subiect dacă provoacă neliniște celorlalți. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Trecutul e trecut, iar prezentul e prezent. Dacă te bazezi pe ce ai acum și nu pe ce aveai, sau pe ceea ce crezi că vei avea, cu siguranță universul îți va oferi șanse suplimentare. 

Taur/Ascendent în Taur

Te pregătești de o perioadă importantă. Jupiter va intra în curând în semnul tău. Dar până atunci, este momentul să te împaci cu propria persoană. Vorba dulce mult aduce, mai ales spusă ție.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Toate blocajele pe care le întâmpini în perioada aceasta te copleșesc. Obiectivul principal nu este să te preocupi suplimentar din cauza acestora, ci să lași viața să se întâmple. 

Rac/Ascendent în Rac

Fie că ești alături de cei dragi sau nu, este cazul să fii tu cel cu acțiunea. Să îți faci viața așa cum îți dorești. Să te bucuri de tot ce ai. Să nu lași timpul să treacă de la sine. 

Leu/Ascendent în Leu

Trebuie să faci diferența între dorință și nevoie. De multe ori, te lași orbit de tot felul de idei care nu îți sunt deloc folositoare. Și pe urmă ești exigent cu propria persoană. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fericirea ta trebuie să depindă mai deloc de partener. Dacă tu ești bine cu tine în orice moment, vei vedea că viața va fi mai blândă cu tine. Deci validarea trebuie să vină de la tine. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Smerenia este importantă zilele acestea. Și să nu uităm și de modestie sau compasiune. Dar să nu neglijăm limitele personale sănătoase. Doar astfel vom avea relații autentice. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Copilul tău interior va reînvia pe neașteptate. Își va dori multă iubire, atenție și validare. Așa că să nu te miri dacă te vei comporta astfel. Important este să și te lași iubit. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Familia, bună sau rea, te-ai născut cu ea. Alții și-ar dori să aibă așa ceva. Și în sfântă zi de sărbătoare, este cazul să uiți de unele greșeli. Pune accent pe bucurie. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei fi foarte calculat cu vorbele. Știi cât de mult dor și nu vrei să îi rănești pe cei dragi. Pui preț pe fapte. Astrele chiar te invită să fii mai relaxat. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te bântuie o fărâmă de neîncredere. Chiar și atunci când trebuie să te ocupi de simplele treburi gospodărești. Fii mai tolerant cu tine. Că doar asta ne învață aceste sărbători. 

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția Luna-Pești se petrece în semnul tău. Pe de o parte, vei fi mai depresiv, dar pe de altă parte îți vei da seama că în viață nu le poți avea pe toate. Important este să nu îi contaminezi pe cei dragi cu tristețea, ci doar cu înțelepciunea. 

Citește articolul cu detalii despre cum se roagă fiecare zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel