Astrogramă Revelion 2022. Daniela Simulescu: "O veste bună!"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Astrograma Revelionului 2022 dezvăluie cele mai importante evenimente care vor influenţa modul nostru de viaţă în Noul An şi cum se va face trecerea de la 2021 la 2022 atât la nivel naţional, cât şi la nivel individual. Daniela Simulescu aduce toate explicaţiile şi previziunile pentru noaptea dintre ani.

Pentru că suntem în sezonul Capricornului, avem Soarele în acest semn. Şi pentru că miezul nopţii este cel analizat, întotdeauna Revelionul va avea tot timpul ascendentul în Balanţă. 

Anul acesta este mai special, pentru că Venus, care este guvernatorul ascendentului, este retrogradă în momentul în care facem trecerea dintre ani. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Deci, la anul vor fi reluate discuţii despre bani. Şi Venus în Capricorn vorbeşte despre pensii, asigurări sociale, bani instituţionalizaţi, despre resursele statului.

Dar să ştiţi că Venus retrogradă vorbeşte şi despre alianţe. Şi când anul începe cu Venus retrogradă, multe dintre alianţele, parteneriatele făcute în această perioadă vor fi destul de zguduite în anul 2022, fie că e vorba politic sau social, totul va fi refăcut.

Acum, pe plan personal trebuie să ştiţi un lucru. Dacă nu sunteţi siguri pe relaţia pe care o aveţi, 2022 vă va arăta de ce nu sunteţi siguri. Când avem Venus retrogradă, multe dintre relaţiile care sunt acum vor fi testat la anul, renegociate., reanalizate. E o muncă fantastică, pentru că Venus e retrogradă în Capricorn şi e nevoie de timp, de dispoziţie, de stabilitate. Adică, ok, refacem relaţia sau o rupem, dar trebuie un plan, că nu putem rupe în trei zile ce am construit în ani.

O veste bună!

Uitându-mă în astrograma Revelionului, am o veste bună! Pornim anul cu Luna şi cu Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulţi dintre noi vom dori să studiem mai mult, să călătorim, să comunicăm şi vă tot bat eu la cap cu ideea de reconversie profesională. Cu această conjuncţie Lună - Marte în Săgetător, vrem să ne luăm viaţa în propriile mâini şi să o ducem la un anumit nivel.

Cu Luna şi Marte în Săgetător, vom avea parte de mai multe petreceri, călătorii, vom începe anul cu mai mult optimism. Dar nu e optimismul pe care îl aveam la începutul anului 2020.

Mie îmi arată un an cu mai multe călătorii. Mulţi vor dori să plece din ţară. 

Ce se va simţi diferit la trecerea dintre ani?

Ce ne mai artă astrograma Revelionului? Ne mai arată un Saturn pe cuspida casei 5. Ce înseamnă asta? Austeritate. Nu va fi neapărat o criză, dar ne vom înfrâna anumite pofte, dorinţe, nu o să mai putem fi aşa cum eram.

Saturn pe cuspida casei 5 are legătură şi cu copiii. Natalitatea nu va fi foarte bună, va fi afectată. 

Saturn pe cuspida 5 vorbeşte foarte mult şi de nefericire. Vom vedea multe discuţii despre sănătate mintală. Undeva ne vom lovi de limite personale, de nefericire.

Dorinţa va fi să avem mai multe evenimente. Nu ştiu cum le vom putea face.

Saturn pe cuspida 5 vorbeşte şi despre faptul că nu vom mai avea acces la banii noştri ca până acum. De aceea ne vom baza pe fonduri din altă parte, atât la nivel individual, cât şi la nivel de ţară.

Mulţi dintre noi se vor gândi unde stau cu chirie, dacă au o casă. Piaţa de imobiliare se va schimba. Avem acolo foarte multe planete. Este o tematică importantă a acestui an.

În astrograma Revelionului, în casa a 6-a, avem Neptun. Sistemul de sănătate va rămâne o nebuloasă anul viitor, în România. Discuţii că se va face, se va drege, dar nu se va face. Vor învăţa să muşamalizeze sau să ascundă mai bine nişte situaţii, să pară că lucrurile sunt sub control.

Aspecte importante din astrograma Revelionului

Dacă e să ne imaginăm un Revelion cu această astrogramă, e un Revelion în care ne vom aduna, o să ziceţi: "În sfârşit! Petrecem". Cu Venus retrograd, unii veţi primi şi mesaje de la foşti iubiţi. Şi cu Saturn pe cuspida 5 vă întâlniţi cu toţii şi realizaţi că nu mai ştiţi cum să interacţionaţi, um să vă bucuraţi unii de alţii, cum să vă jucaţi. Saturn pe cuspida 5 arată că am pierdut inocenţa de a dansa, de a te juca. Unii vor exagera cu Luna şi Marte în Săgetător, dar interacţiunile sociale, din păcate, nu vor mai fi cum au fost. Veţi observa, de acest Revelion, o reevaluare a modului în care interacţionăm, o grijă mai mare.

Când Venus este în Capricorn,l este mai rigid, mai calculat. Vom fi foarte calculaţi în modul în care ne alegem partenerii, comunitatea din care facem parte, anturajul.

Venus este retrogradă în casa a 4-a. Putem realiza că familia e mai importantă decât prietenii.

Acest Revelion ne mai indică faptul că vrem să fim foarte liberi, că o să dorim să nu mai depindem de unde stăm, de unde lucrăm. Să avem posibilitate să ne dăm demisia, să părăsim un loc. Vrem mai multă libertate şi nu mai vrem să fim limitaţi de anumite resurse. E vorba de reconversia profesională. Pentru că Soarele în Capricorn face un trigon în Uranus. El predispune la libertate.

Trigonul dintre Soare în casa a 4-a şi Uranus din casa a 8-a zice aşa: Că putem să renunţăm la ce credem noi că avem, ca să devenim mai liberi, ca să ne extindem, să nu mai depindem de anumite condiţii. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun în Peşti. Acest aspect n poate lua capul. Putem înnebuni la propriu sau la figurat. Dar îţi dă o oarecare inconştienţă ca să poţi ieşi din situaţii, astfel încât să fii mai liber.

Este un Revelion în care ne putem gândi mai mult la libertatea personală.

Vezi aici emisiunea completă despre astrograma Revelionului 2022, prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel