Astrogramele lui Theo Rose și Anghel Damian. Ce aflăm din cele două portrete astrologice de la Daniela Simulescu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
Sursă foto: Arhivă personală/Instagram Theo Rose
EXCLUSIV
Sursă foto: Arhivă personală/Instagram Theo Rose

Ce merită să știm din harta natală a unuia dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc? Daniela Simulescu ne oferă detalii importante!

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere pe 8 august, iar iubitul ei, Anghel Damian, azi, pe 9 august. Anul acesta, cei doi proaspeți părinți își serbează împreună zilele de naștere.

Artista a împlinit 26 de ani ieri, iar Anghel Damian a împlinit 32 de ani azi. Deci, doi lei veritabili!

Iată ce ne spune astrologul!

„Unul dintre cele mai adorabile și compatibile cupluri din showbiz-ul românesc se sărbătorește zilele acestea! Discutăm despre Theo Rose și Anghel Damian.

Ziua ei de naștere a fost ieri, iar a lui astăzi. Mă gândeam să precizez la fiecare câte o calitate (cântăreț, actor etc.), dar adevărul este că după ce m-am uitat în astrogramele lor natale, mi-am dat seama că avem de-a face în cazul amândurora cu multitalent. 

Theo Rose s-a născut pe 8 august 1997, în Ploiești. Avem de-a face cu o nativă Leu. Și nu doar atât. Beneficiază de un stellium în acest semn: adică Soarele, Mercur, Venus și Marte. Toate în trigon de semn cu Jupiter din Berbec. Norocoasă, nu glumă! Dar și credincioasă. Dacă mai punem la socoteală și Nodul Sud din Balanță, o putem descrie ca apogeul talentului. Cu alte cuvinte, cântă, dansează, joacă, are simț estetic, deține magnetism și carismă din plin. De lipici la public nu mai spunem!

Anghel Damian s-a născut pe 9 august 1991, în București. Sunteți pregătiți să aflați detaliile principale din astrograma lui natală? Soare, Lună, Jupiter, toate în Leu. Vă sună cunoscut? Cu siguranță! Dacă suprapunem cele două hărți, adică  dacă facem o sinastrie, avem de-a face cu numeroase conjuncții în cel mai focos semn al zodiacului. Iubire mare, dar și năbădăi în același timp. Romantism din plin, creativitate nelimitată, voci puternice și la propriu și la figurat.Trebuie să precizez că Anghel mai deține și o triplă conjuncție Mercur-Venus-Marte în Fecioară. Aspect care îi conferă dorința de perfecțiune, exigență și pragmatism. 

Cei doi se completează atât în plan amoros, dar și în plan profesional! 

Iubirea dintre ei doi este precum una din filme!”

Poate vrei să vezi și: Astrogramă Delia: Conjuncție Venus-Nodul Sud

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel