Astrolog internațional despre o zodie: Tu ești vedeta Lunii Noi de pe 6 iunie!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, avem o Lună Nouă specială. Iată ce ne spune Anastasia, astrolog internațional, despre cea mai favorizată zodie a zilei!

Previziuni pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni

Te afli într-o perioadă foarte importantă deoarece Jupiter tocmai a intrat în prima casă. Suntem în sezonul Gemenilor, iar Luna Nouă de pe 6 iunie este tot în casa întâi. De asemenea, Venus este în semnul tău, ceea ce înseamnă că treci printr-o perioadă interesantă de reinventare personală, revizuire personală și noi începuturi.

Luna Nouă în prima casă sugerează o renaștere și va fi definită de ceea ce te entuziasmează cel mai mult. Aceasta se alătură lui Venus, guvernatoarea casei a douăsprezecea și a cincea, astfel încât să poți fi interesat de un proiect care îți aduce plăcere și să îl faci parte din personalitatea ta. De exemplu, dacă iubești să predai, poți deveni profesor sau dacă iubești fotografia, poți deveni fotograf. Deoarece Venus este implicată și ea guvernează casa a douăsprezecea, ar putea exista o implicare spirituală, cum ar fi astrologia, tarotul, yoga, meditația. Poți integra aceste domenii în viața ta și să devii un mentor.

Ar putea fi noi începuturi în ceea ce privește vindecarea, care poate reprezenta renunțarea la vechile tipare.  Luna Nouă îți mai poate aduce schimbări în corpul tău fizic, cum ar fi exerciții mai multe, alimentație mai sănătoasă, dedicarea timpului pentru îmbunătățirea cunoștințelor despre ceva sau chiar pentru a te înțelege mai bine. Este o Lună Nouă de tipul „Cine sunt eu?”, în care te privești în oglindă și îți redefinești stilul, aspectul, brandul.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă specială de pe 6 iunie: „Vom avea foarte multe opțiuni, dar apar blocaje!”

Există multe lucruri care se întâmplă în prima casă: avem Soarele, Luna, Mercur (care reprezintă comunicarea despre tine însuți), Venus (care te face mai fermecător), Jupiter (care aduce noi începuturi și oportunități de a învăța, inspira și conduce).

Deci, sunt multe posibilități pentru dezvoltarea personală. Nu fără provocări, deoarece Saturn intervine și face un careu cu Luna Nouă în casa a zecea. Ar putea fi nevoie să te confrunți cu figuri autoritare provocatoare, oameni puternici care îți pun la îndoială ideile sau chiar îți spun că nu poți face ceva sau nu știi suficient.

Pot interveni și întârzieri în obținerea documentelor necesare sau presiuni de la serviciu care îți consumă prea mult timp. Nu vei mai avea ocazii pentru a te ocupa de obiectivele și visele tale. Recomandarea este să încerci să echilibrezi lucrurile și să te concentrezi pe ceea ce vrei, dar să fii pregătit să sacrifici ceva, cum ar fi să aloci o oră pe zi pentru a te dedica scopului tău.

Ar putea exista un fel de realism sau un test al determinării tale. Saturn nu este aici ca să îți spună că nu este posibil, ci pentru a vedea cât de serios ești. Trebuie să îi demonstrezi lui Saturn că ești foarte serios, te sfătuiește astrologul.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel