Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de AER și părțile anatomice ale corpului uman

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului. Despre acest lucru ne vorbește astrologul Lelia Iancu (Astrum Antares). Iată ce trebuie să știm despre zodiile de aer!

Ați observat vreodată, cu adevărat, perfecțiunea naturii? Armonia care există în fiecare element?

Nu există absolut nimic care să nu fie conectat cu întregul! Cât de frumos se reflectă macrocosmosul în microcosmos!

Confirmarea armoniei o regăsim și în simbolismul astrologic, unde fiecare planetă și semn zodiacal corespunde cu bucățele din Natură: plante, animale, minerale etc.

Din acest punct a luat naștere și astrologia medicală, care se ocupă de sinergia dintre semnele zodiacale și corpul uman.

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului.

Mai jos, vom vedea că totul urmează un fir logic și decurge după o ordine precisă care pleacă de la cap pentru a ajunge la picioare: primul semn corespunde capului, ultimul picioarelor.

SEMNELE DE AER  sunt Gemeni, Balanță și Vărsător

GEMENI

Vorbim despre cel de-al treilea semn zodiacal, cel al Gemenilor. Cunoscuți ca și semn al comunicării, aceștia guvernează tot ceea ce are legătură cu vorbirea, dar și cu lăcomia (analiză ce ar trebui realizată împreună cu semnul zodiacal al Taurului).

Gemenii, din punct de vedere anatomic, guvernează umerii, sistemul respirator (în analogie cu sistemul nervos), brațele (cu excepția coatelor), precum și ultimele vertebre cervicale și primele două vertebre toracice.

Posibilele patologii includ probleme cu sistemul respirator: bronșită, astm, emfizem.

Sistemul nervos este delicat, putând provoca starea de epuizare și/sau depresie. Pe de altă parte, poate sta și la baza agitației psihomotorii* și a ticurilor nervoase.

*Agitația psihomotorie, din punct de vedere medical, reprezintă o dezorganizare globală a funcțiilor motorii, fiind de regulă corelată cu dezorganizarea funcționării sistemului nervos central, constând în reducerea controlului mișcărilor, impulsurilor, emoțiilor.

BALANȚĂ

De obicei, acest semn zodiacal reușește să găsească soluția de a-și menține în stare bună sănătatea fizică și pe cea psihică. Din punct de vedere anatomic, Balanța guvernează sistemul renal, regiunea lombară și vertebrele toracice XI și XII.

Ca patologii, în rezonanță cu semnul opus al Berbecului, poate suferi de insomnie și migrenă. Dar principala lor problemă sunt rinichii, existând predispoziții să se confrunte cu probleme în această parte a corpului.

Pot suferi de pietre la rinichi, nefropatii și cistită. Pielea poate fi delicată și pot apărea probleme de greutate.

Sistemul lor venos poate fi sensibil și o anumită tendință la lăcomie îi poate predispune la diabet.

VĂRSĂTOR

Extrovertitul, dinamicul și excentricul Vărsător se bucură de o vitalitate puternică. Nu putem afirma același lucru însă și pentru rezistența psihofizică.

Stăpânul său, Uranus, guvernează sistemul nervos, așadar, cei născuți în această zodie pot avea predispoziții spre probleme neurologice.

Din punct de vedere anatomic, acest semn zodiacal este asociat cu membrele inferioare (de la genunchi în jos excluzând picioarele), cu circulația venoasă și cu procesele electrochimice ale organismului. De cele mai multe ori, bolile nativilor Vărsător nu vor fi ușor de diagnosticat, necesitând și tratamente de ultimă generație.

În schimb, corpul lor oferă un răspuns pozitiv la medicina holistică.

Posibile patologii: gambe, glezne, sistem nervos și fibre nervoase. Posibile aritmii cardiace și probleme circulatorii (inclusiv hipertensiune arterială).

Despre autor - Lelia Iancu

2. -imagine fara descriere- (lelia-madalina-iancu_24243600_63730300.jpg)

Inițial, am început studiul pe cont propriu, căutând pe net materialele necesare. Încet, încet, am descoperit în online și astrologi moderni care doreau să arate și adevărata față a astrologiei, nu doar pe cea super mediatizată.

Deja trecusem de prima întoarcere a lui Saturn, iar dacă până atunci mă axasem să lucrez cu energia Nodului Nord, Universul a decis să mă provoace. De fapt, provocarea acestuia era de a mă determina să găsesc echilibrul, de a înțelege și de a integra și energia Nodului Sud. Dar e mai greu atunci când Soarele tău natal se află într-un semn fix. Și totuși...

În mai 2020, am decis să urmez primele cursuri adevărate de astrologie.

Continuam să mă caut pe mine, simțeam în adâncul meu că sunt mai mult de atât, eu cea pământeană.

Însă, nu am avut un plan anume. În general, nu îmi place să îmi fac planuri ci să las viața să mi se întâmple.

Pe Lelia Iancu o puteți găsi pe https://atlantidei.eu sau pe contul de Instagram (@escrisinstele_astrolog).

Vezi și: Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de FOC și părțile anatomice ale corpului uman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel