Astrolog Lelia Iancu - corespondența dintre zodiile de FOC și părțile anatomice ale corpului uman

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului. Despre acest lucru ne vorbește astrologul Lelia Iancu (Astrum Antares).

Ați observat vreodată, cu adevărat, perfecțiunea naturii? Armonia care există în fiecare element?

Nu există absolut nimic care să nu fie conectat cu întregul! Cât de frumos se reflectă macrocosmosul în microcosmos!

Confirmarea armoniei o regăsim și în simbolismul astrologic, unde fiecare planetă și semn zodiacal corespunde cu bucățele din Natură: plante, animale, minerale etc.

Din acest punct a luat naștere și astrologia medicală, care se ocupă de sinergia dintre semnele zodiacale și corpul uman.

Fiecare semn zodiacal guvernează o anumită parte a corpului.

În rândurile de mai jos, vom vedea că totul urmează un fir logic și decurge după o ordine precisă care pleacă de la cap pentru a ajunge la picioare: primul semn corespunde capului, ultimul picioarelor.

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

BERBEC

Primul semn al zodiacului. Guvernează primele două vertebre cervicale și capul în ansamblu, deci cutia craniană și organele de simț pe care le conține: ochii, nasul, urechile, gura.

Tot acestuia i-a fost atribuită din punct de vedere anatomic și glanda pineală (epifiza), creierul mare și cerebelul, dar și nervii care trec prin față, dinții și limba.

Posibilele patologii pot viza vederea, auzul, dinții, gingiile, nervii cranieni. Predispoziții spre migrene și sinuzite.

Temperamentul său impetuos și nerăbdarea pot fi cauza unor mici accidente și răni, în special cele de la tăieturi.

LEU

Al cincilea semn zodiacal, Leul, are o constituție solidă și o bună rezistență la boli. Din punct de vedere anatomic, guvernează inima și funcția cardiacă, coloana vertebrală, antebrațul până la încheietura mâinii inclusiv pancreasul. Corespunde vertebrelor toracice VI, VII și VIII.

Posibile patologii: afecțiuni cardiovasculare și circulatorii, fragilitate vasculară, probleme de vedere (guvernează ochiul drept), spate și coloana vertebrală (scolioză), diabet și pancreatită.

SĂGETĂTOR

Poate unul dintre cele mai active semne zodiacale, Săgetătorul beneficiază de o stare de sănătate bună. Faptul că iubește sportul, plimbările în aer liber îl ajută foarte mult.

Săgetătorului îi place viața, mușcă la propriu din ea pentru a-i simți aroma, de aici și apetitul lui, care, uneori poate determina luarea în greutate.

Anatomic, Săgetătorului îi sunt asociate coapsele, nervul sciatic, anusul (împreună cu Scorpionul), ultimele trei vertebre lombare, cele cinci sacrale și cele patru coccigiene. La nivel endocrin este corelat cu glandele suprarenale.

Posibilele patologii pot fi cauzate de excesele alimentare: ficatul poate fi afectat. Din această cauză pot apărea tulburări hepatice, hipercolesterolemie, obezitate, diabet, boli ale splinei, probleme circulatorii.

Există și o anumită predispoziție la reumatism, lumbago, sciatică, flebită, boli tropicale.

Despre autor - Lelia Iancu

2. Foto: Leli... (lelia-madalina-iancu_24243600.jpg)

Inițial, am început studiul pe cont propriu, căutând pe net materialele necesare. Încet, încet, am descoperit în online și astrologi moderni care doreau să arate și adevărata față a astrologiei, nu doar pe cea super mediatizată.

Deja trecusem de prima întoarcere a lui Saturn, iar dacă până atunci mă axasem să lucrez cu energia Nodului Nord, Universul a decis să mă provoace. De fapt, provocarea acestuia era de a mă determina să găsesc echilibrul, de a înțelege și de a integra și energia Nodului Sud. Dar e mai greu atunci când Soarele tău natal se află într-un semn fix. Și totuși...

În mai 2020, am decis să urmez primele cursuri adevărate de astrologie.

Continuam să mă caut pe mine, simțeam în adâncul meu că sunt mai mult de atât, eu cea pământeană.

Însă, nu am avut un plan anume. În general, nu îmi place să îmi fac planuri ci să las viața să mi se întâmple.

Pe Lelia Iancu o puteți găsi pe https://atlantidei.eu sau pe contul de Instagram (@escrisinstele_astrolog).

Vezi și: Astrum Antares: Saturn în Pești sau Dansând pe gheață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel