Astrolog Ruxandra Gheordunescu-Preda: Care este zodia cea mai avantajată a lunii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux

Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, aduce vești bune pentru o zodie de foc în luna mai!

Iată ce le transmite astrologul nativilor Berbec și cu Ascendent în Berbec! Cum va arăta luna mai pentru aceștia?

În luna mai, vei simți o mare motivație și dorință de acțiune. Vei reuși să faci multe lucruri în această perioadă, mai ales când vine vorba de a obține ceea ce îți dorești.

Recomandarea ar fi să îți stabilești niște obiective clare, să ai o direcție clară în ceea ce privește acțiunea și apoi să acționezi.

Venus tranzitează casa a 2-a, așadar ai putea atrage mai mulți bani, te vei simți valorificat și apreciat. Încrederea ta în sine va crește. Va fi o perioadă foarte bună pentru conversații financiare și pentru inițiative financiare, care probabil vor merge destul de bine.

Pe 8 mai, avem o nouă lună în Taur. Aceasta îți aduce oportunități de începuturi financiare și de stabilizare a situației tale materiale. Este un moment favorabil pentru economisire și planificare a unor obiective pe termen lung.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Pe 15 mai, Mercur va intra în casa veniturilor și va rămâne acolo pentru restul lunii. Mintea ta, gândurile și conversațiile tale probabil se vor învârti în jurul banilor, finanțelor, securității financiare și stabilității financiare. Poți investi în educație și sănătate.

De la mijlocul lunii, vei vedea victoria și creșterea. Primești vești bune. Te simți extrem de încrezător și entuziasmat în privința direcției în care se îndreaptă situația ta materială. Este posibil să îți dai seama care este direcția în care vrei să crești, să îți canalizezi energia și să îți aliniezi eforturile și acțiunile cu credințele tale. Pare să fie un moment de revelație, un moment de trezire în ceea ce privește ceea ce contează pentru tine.

Totodată, îți descoperi talentele, resursele și direcția în care vrei să-ți dezvolți abilitățile într-un mod care să-ți aducă beneficii pe termen lung.

 Când Soarele se va muta în Gemeni, se pare că lumina reflectoarelor va fi pusă în mod deosebit pe comunicare, călătoriile pe distanțe scurte, dar și pe studii, educație, trimiterea de e-mailuri, conectarea cu oamenii, networking. S-ar putea să trebuiască să faci multe călătorii scurte. Este, de asemenea, un moment foarte bun pentru a prioritiza transformarea relației pe care o ai cu un prieten sau un grup de prieteni sau o comunitate din care faci parte, ceea ce este foarte semnificativ în ceea ce privește viitorul tău pe termen lung.

Pe 26 mai, Jupiter își schimbă semnul. Jupiter, marele benefic, este de partea ta și te va sprijini în ceea ce privește profitarea de oportunități, extinderea și dezvoltarea ta educațională, lingvistică, dar și poate în ceea ce privește cumpărarea, vânzarea, învățarea unei noi abilități.

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

 

Youtube video image
/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel