ASTROLOGIE pentru ÎNCEPĂTORI. CELULA

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu prezintă câteva puncte de plecare atunci când vorbim despre principalele caracteristici astrologice ale unei persoane. Învață ce importanță au cele trei elemente de bază: Soarele, Luna, Ascendentul și cum poți să le reții ca la ora de biologie.

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: soarele, luna și ascendentul.

Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Aceste douăsprezece zodii sunt așezate într-un cerc (360 de grade) care este împărțit în 12 (fiecare zodie având 30 de grade).

Poziția Soarelui determină zodia – spre exemplu, eu sunt Berbec pentru că atunci când m-am născut Soarele era în Berbec, X este Rac pentru că atunci când s-a născut Soarele era în Rac.

Când ne uităm la televizor, zodiacul este o bandă de 360 de grade, iar zodia este dată de Soare.

Putem discuta despre principalele puncte într-o hartă natală prin analogie cu celula, unitatea de bază despre care am învățat la biologie. Știm că o celulă este formată din membrană, citoplasmă și nucleu.

Soarele - nucleul

Când vorbim despre Soare, putem spune că acesta este nucleul nostru, este partea noastră conștientă, partea ce mai simplă și totodată similară celor care se nasc în aceeași perioadă a anului.

Oamenii născuți cu Soarele în Berbec au niște trăsături asemănătoare, dat fiind nucleul de la care pornesc.

Luna – citoplasma

Putem privi Luna ca pe o citoplasmă. Poziția Lunii in momentul nasterii noastre arată cum suntem noi pe dinăuntru. Arată cum simțim, ce trăiri interioare avem, ce ne face bine, ce ne aduce echilibrul interior. Este ceea ce nu vede nimeni.

Soarele reprezintă acțiunile, însă luna este motivația din spatele lor, este ceea ce te face să produci ceva.

Dacă vorbim despre cineva spunând că este Fecioară, fără să știm că în momentul nașterii sale Luna era în Rac s-ar putea să spunem că este o persoană pretențioasă, exigentă, nesuferită, însă nu știm nimic despre sensibilitatea și vulnerabilitățile acesteia. Nu îi cunoaștem emoțiile, partea interioară, căci ăsta arată Luna.

Deși partea conștientă, nucleul este de Fecioară, citoplasma este de Rac, iar de multe ori partea inconștientă este mai importantă decât cea conștientă.

Dacă eu cunosc Luna persoanei eu știu cum e pe dinăuntru, știu cum este pe interior, știu care sunt nevoile sale.

În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile.  

Ascendentul - membrana

În funcție de ora și locul nașterii tale afli unde este ascendentul, mai exact care este zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii tale. Este nevoie de fus orar, longitudine și latitudine. Ascendentul nu e vizibil doar după 30 de ani, ci chiar din momentul nașterii. Ascendentul arată modul în care te văd ceilalți și în care înveți să te construiești. Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Prima dată fizic tu vezi ascendentul. Să zicem că persoana cu care te întâlnești e grăbită, este impulsivă, are ascendentul în Berbec. Însă apoi vezi cât de migălos își face treaba, cât de muncitoare este, se poate vedea nucleul, este Fecioară. Însă abia cine intră în intimitate o să vadă că e o persoană foarte sensibilă, foarte vulnerabilă, având o Lună în Rac.

Vă invit să căutați pe internet și să descoperiți mai multe detalii ale hărților voastre natale, însă nu le faceți publice. Nu le lasăți la îndemâna oricui, cine știe cine vă va descoperi slăbiciunile și cum le va folosi.

Iar de acum încolo când vă uitați la o zodie țineți cont de:

Ascendent – cum vă văd ceilalți

Zodie – cum acționați

Lună – cum sunteți pe dinăuntru

și nu îi mai judecați pe ceilalți doar în funcție de zodie, personalitățile și modul în care sunt construiți este unic, cine știe ce vulnerabilități ascund.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel