Astrologii internaționali despre Luna Nouă din Rac de pe 29 iunie 2022. „Familie, creativitate, hrană pentru suflet”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 29 iunie 2022 avem o Lună Nouă în Rac. Este momentul pentru a manifesta o energie nouă, pentru a „seta” intenții. Ce anume spun astrologii internaționali despre acest eveniment? Citiți mai jos. 

Pe 29 iunie 2022 la ora 05:52, ora României, după cum menționează Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” avem o Lună Nouă în semnul Racului. Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă. 

Astrologul internațional Bracha Goldsmith spune că influența pe care o aduce acest eveniment astrologic în viața noastră este una puternică și are legătură cu familia, cu ce anume din familie este bun pentru noi, cum anume ne vedem familia în viitor și cum dorim să ne poziționăm în cadrul acesteia. 

Având atât Soarele cât și Luna în Rac, atașamentele vor fi extrem de puternice, dar ne vom lovi și de un val foarte mare de creativitate, sensibilitate, nevoie de a proteja și de a fi protejați. Am putea extinde energia familiei către punctul de înțelegere a faptului că toți suntem o mare familie, că putem avea cu toții viziunea unui nou pământ care are grijă de plante, animale, mâncare, dar și că avem grijă unii de alții. Ne putem gândi la cum să îi ajutăm pe cei „bântuiți” de  singurătate, tristețe, marcați de răni de abandon. 

Racul trăiește și pe pământ, dar și în apă, așa că trebuie să dăm dovadă de flexibilitate și de adaptare.  Gândește-te la ce anume te face să te simți hrănit, nu doar din punctul de vedere al mâncării, ci al bucuriei inimii tale.  Natura, cărțile, prietenii, ce anume te face fericit?

Și astrologul Pam Gregory spune că putem să invităm ceva nou în viața noastră cu ocazia acestui eveniment. Ea pune în discuție și un careu cu Jupiter în Berbec, care mărește emoțiile, sensibilitatea Racului. Vom simți nevoia să îi protejăm pe cei pe care îi iubim. E posibil să ne confruntăm cu o doză mare de dramă, cu o tensiune între principiile masculin și feminin. Sfatul astrologului este să creăm ceva, să creăm ceva frumos pentru noi, dar și pentru cei din jurul nostru și pentru planetă. Să salvăm pe cineva, chit că o facem trimițând energie pozitivă în direcția acestuia. Avem șansa de a ne transforma spiritual și de a crea o lume mai bună. 

sursă: YouTube Bracha Goldsmith & Pam Gregory

Mănâncă, roagă-te, iubește, îndrăznește! Cu Venus în Taur și Marte în Berbec ai mai multe beneficii pentru tine! Detalii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel