Astrologii internaționali despre Luna Plină din semnul Gemenilor de pe 8 decembrie 2022: Este momentul schimbării!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Luna decembrie a debutat cu un calendar astrologic bogat. Pe 8 decembrie, avem o Lună Plină în semnul Gemenilor. Este o perioadă plină de schimbări și experimente, pe care le admit și astrologii internaționali. Ești curios să afli ce părere au despre acest fenomen astrologic important? Iată ce spun!

Luna Plină din semnul Gemenilor va influența fiecare zodie, dar îndeosebi pe cei cu marcaj mobil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Mai mult, acest eveniment ne pune față în față cu decizii clare și cu situații care ne obligă să reacționăm. Tot pe 8 decembrie, amintim și de opoziția dintre Soarele în Săgetător și Marte retrograd în Gemeni. Poți fi nevoit să faci compromisuri, să începi negocieri sau să accepți radical ce ți se întâmplă. Toate acestea ne vor influența, dar iată și părerile unora dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali.

Pam Gregory discută despre importanța Lunii Pline în Gemeni și este de părere că avem de-a face cu un eveniment care nu poate fi neglijat. Aduce în discuție și energiile pe care le simțim în aceste zile, dar și schimbările prin care va trece fiecare dintre noi. Amintește și de alegerile pe care suntem nevoiți să le facem, ca să ne fie bine pe viitor.

Chiar dacă Luna Plină în Gemeni poate să vină cu furie și confuzie, Pam Gregory afirmă că odată cu ea, vom avea și o perioadă de claritate. Vom fi mai conștienți de ceea  ce am făcut greșit, vom spune ce ne supără și o vom lua de la capăt. Același astrolog ne amintește că este firesc să fim nervoși în preajma datei de 8 decembrie, indiferent de motiv. Gândește-te la faptul că orice gând sau orice situație negativă va trece, dar ne va responsabiliza.

Acest fenomen este dezbătut și de astrologul Veerle Debruyne, care confirmă că fiecare semn zodiacal va fi afectat pe data de 8 decembrie. Mai mult, aceasta spune că efectele Lunii Pline în Gemeni nu se vor resimți doar pe această dată, ci pot fi prezente începând de pe 7 și până pe 9-10 decembrie. Astrologul se simte atras în mod particular de acest eveniment, despre care spune că este un moment al conștienței, în care toate lucrurile ies la iveală, fie pozitive sau negative.

Veerle întărește argumentele lui Pam Gregory și spune că, în ciuda nervilor și a schimbărilor aduse de Luna Plină în Gemeni, este o etapă plină de claritate. Încurajează socializarea în această perioadă, dar și petrecerile, care pot aduce bună dispoziție pentru fiecare semn sau ascendent al zodiacului. De ce? Ei bine, semnul Gemenilor este unul de aer, așa că îi plac discuțiile și se simte bine în compania celor din jur.

Nu în ultimul rând, Gregory Scott prezintă modul în care vede Luna Plină din semnul Gemenilor, de pe 8 decembrie. Și acest astrolog admite că ne va impacta masiv pe fiecare, mai ales în zona de comunicare. Vom vorbi mult, cu noi înșine și cu cei din jur și vom spune direct ce ne nemulțumește. Gregory recomandă aceste zile pentru progres, de orice tip. Poate că ai vrut de mult timp să încerci anumite activități, dar nu ai avut curaj. Odată cu Luna Plină, ai șansa de a-ți demonstra ție și altora, că poți și că vei reuși. Este o perioadă optimă pentru călătorii.

Poți să citești și Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie

Surse de inspirație: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor amintiți în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel