Astrologii internaționali despre Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie 2022: multă confuzie și decepții

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Luna Plină de pe 14 iunie 2022 ne aduce în prim-plan acel moment în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. În același timp, e posibil să ne hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Dar cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Neptun, ei bine, va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol. Despre acest careu cu Neptun au vorbit și astrologii internaționali în interpretările lor. Află mai multe detalii mai jos. 

Veerle Debruyne spune că Luna Plină din semnul Săgetătorului vorbește despre veselie, mai ales că avem și Soarele în Gemeni. Săgetătorilor le place bucuria, aventura, debordând și de istețime. Având în vedere că guvernatorul Săgetătorului este Jupiter, aflat acum în Berbec, vom simți o dorință de expansiune a cunoașterii și vom avea capacitatea de a avea o privire de ansamblu asupra vieții noastre. Astrologul spune că există, totuși, careul cu Neptun care ne face ca acest eveniment să nu ni se pară prea ușor, deoarece Neptun aduce iluzia în fața ochilor noștri, nu știm exact ce se va întâmpla. 

Pam Gregory ne anunță că nu avem de-a face cu o Lună Plină obișnuită, ci cu o super-Lună care ne deschide poarta către libertate, justiție și adevăr, iar aspectul puternic pe care îl face cu Neptun ne prezintă lucrurile care nu sunt deloc ceea ce par a fi, s-ar putea să ne lovim de decepții, de lucruri care să nu ne facă prea mare plăcere. 

Bracha Goldsmith vorbește despre semnul Săgetătorului care este plin de inspirație și care caută noi aventuri, este acel explorator care vrea și experiențe spirituale. Asocierea din careul cu Neptun ne aduce în fața ochilor conștientizarea că e posibil să fi fost dezamăgiți, că poate nu am avut deloc puterea de a schimba ceva. Am putea să luăm acest aspect într-un mod pozitiv, ridicând în palmele noastre oportunitatea de a crea un nou vis. Sau din contră, să dăm drumul și să lăsăm departe, în urmă o iluzie care ne-a făcut rău. Să nu uităm că până la urmă, Săgetătorul aduce și energia speranței, a unei noi aventuri. 

Terrence Guardino avertizează la rândul său asupra careului pe care acest eveniment astrologic îl face cu Neptun și care anunță mult mister, confuzie, secrete. Chiar dacă la început vom fi învăluiți de energia lui Neptun, aspectul lui Saturn ne ajută să revenim cu picioarele pe pământ și chiar dacă nu ni se va dezvălui ceva în primă fază, vom ajunge să aflăm până la următoarea Lună Nouă despre ce este vorba, deoarece natura lui Saturn este una realistă, pragmatică și logică. Însă până acolo vom fi dominați de anxietate și nesiguranță. 

surse: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor numiți mai sus

Ai citit și despre Luna „căpșunie”? Cum va arăta spectacolul de pe cer și de ce se numește așa?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel