Astrologii internaționali despre Luna Nouă din semnul Săgetătorului de pe 24 noiembrie 2022: Te așteaptă noi aventuri!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Pe 24 noiembrie remarcăm două evenimente astrologice importante: Luna Nouă în Săgetător și reluarea mersului direct al lui Jupiter prin semnul Peștilor. Astăzi vorbim despre Luna Nouă în Săgetător, conform părerilor celor mai cunoscuți astrologi internaționali. Iată despre ce aventuri vorbim și cum te marchează acest fenomen.

Pam Gregory își începe pledoaria prin a spune că planetele încep să se îndrepte către semne zodiacale precum Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care sunt îndemnate să fie flexibile și să se adapteze la schimbări.

Tot Pam spune că Luna Nouă în Săgetător marchează noile începuturi. Astrologul vorbește și despre importanța extinderii orizonturilor. Luna Nouă din semnul Săgetătorului aduce optimism, speranță și înțelepciune, care duc la crearea unui viitor mai bun. Conchide prin a sublinia că trebuie să ai grijă la energia pe care o primești din exterior, fie că citești o carte sau asculți o melodie. Orice nu aduce stări de bine, trebuie îndepărtat.

Despre acest fenomen astrologic important discută și Terrence Guardino, care îl rezumă prin cuvinte simple: noi aventuri, întărind argumentele lui Pam Gregory. Așadar, te poți întâlni cu schimbări favorabile, datorate de alinierea Lunii Noi în Săgetător cu Venus și Mercur. Astrologul dezbate aceste noi începuturi și spune că Luna Nouă de pe 24 noiembrie este benefică pentru scrierea creativă, pentru oratorie, dar și pentru diplomație, la nivel mondial. Din punct de vedere individual, Terrence afirmă că este o perioadă propice pentru îmbunătățirea relațiilor cu apropiații. O altă parte pozitivă a Lunii Noi îi implică pe Berbeci, care devin curioși și vor să afle cât mai multe. Apar și oportunități financiare de neratat, iar zodiile se vor axa mai mult pe carieră, mai ales Racii.

Ablas Roland Legrand este astrologul care propune curaj odată cu Luna Nouă din Săgetător. Concret, dacă știi ce să schimbi la tine sau la cei din jur, pregătește-te și acționează, într-o manieră constructivă și rațională. Cuvântul de ordine este implicare, în toate aspectele vieții. Odată cu lucrurile pozitive aduse de acest fenomen, poate să apară și destabilizarea. Te poți afla în situația de a căuta echilibrul și poți fi dezamăgit. Recomandarea astrologului este să stai liniștit pe 24 noiembrie și să eviți agitația de orice fel. Își fac loc și recompensele și apare creativitatea, la cel mai înalt nivel.

Veerle Debruyne discută despre impactul Lunii Noi în Săgetător asupra zodiilor. Astfel, aflăm că Berbecii pot să călătorească și să înceapă studii noi. Nativii acestei zodii sunt încurajați să nu-și piardă speranța. Taurii au parte de profunzime și se pot interesa de zonele oculte, dar și de implicarea în activități de grup. Pot fi aspecte pozitive în zona de finanțe, pe care le pot primi de la cei din jur. Veerle spune că Gemenii se vor bucura de această Lună Nouă în Săgetător, care le aduce relații închegate cu cei dragi și noi colaborări. Racii au parte de începuturi favorabile și de schimbarea rutinii în care s-au afundat, mai ales în zona de sănătate, în timp ce Leii scapă de temeri și se bucură de energii sau de noi relații amoroase.

Fecioarele termină relațiile toxice și intră în altele, care le aduc satisfacție. Balanțele pot fi îndrăznețe în zona proiectelor și a locului de muncă și sunt încurajate să experimenteze și să iasă mai mult în oraș. Scorpionii primesc noi proiecte și bani, care vin mai ușor în această perioadă. Săgetătorii au la dispoziție începuturi în zona relațiilor și primesc energie suficientă, cât să mute munții din loc. Tot de lucruri noi au parte și Capricornii, dacă renunță la vechile obiceiuri și apelează la relaxare și imaginație.

Veerle Debruyne afirmă că Vărsătorii vor avea mai multă încredere în ei, ceea ce poate duce la crearea de proiecte valoroase. La Pești, pot exista schimbări în ceea ce privește locul de muncă.

Surse de inspirație: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor amintiți în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel