Astrologii internaționali despre Luna Sângerie de pe 5 mai: "Haos, reconstrucție și oportunități mari!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 5 mai, vom avea o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Acest fenomen poartă și numele de Luna Sângerie, care are mai degrabă o nuanţă de oranj-gălbui sau roşu-cărămiziu. Este, de fapt o eclipsă lunară. Iată ce părere au unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali!

Avem mult marcaj de Scorpion când vorbim despre acest eveniment de pe data de 5 mai.

O Lună în Scorpion este tot timpul la extreme - foarte tensionată, mereu sapă adânc, cercetează, nu îi convine. Dar mai are și alte părți care nu sunt neapărat cele mai potrivite. Astfel, se victimizează foarte mult, manipulează și testează, pentru că îi este frică să piardă și se teme de trădare. 

Deci, cu Luna Plină, Soarele și Luna sunt în opoziție. Această Lună Plină de pe 5 mai beneficiază și de Uranus, care este foarte aproape, dar și de Mercur retrograd.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, dacă ar fi să găsim un laitmotiv al acestui eveniment este victimizarea, plângerea, nemulțumirea permanentă, precum și dorința de a umple un gol. 

De cele mai multe ori, o Lună Plină în Scorpion poate să fie precum un buton pe care nu știai că îl ai, care se apasă. Și dintr-o dată, ceva pe dinăuntru se schimbă.

Acest eveniment aduce atât haos și reconstrucție, cât și oportunități. Iată ce spun astrologii internaționali!

Heather Ensworth este de părere că această Eclipsă de Lună de pe 5 mai va fi una destul de intensă, mai ales pe plan emoțional și poate aduce situații care ne transformă. În special datorită prezenței lui Uranus în acest context. Ne va oferi mai multă claritate și o să ne învețe să separăm binele de rău, dar și ceea ce este adevărat de ceea ce este fals.

Totodată, Luna Plină în Scorpion poate aduce la iveală și unele secrete ieșite din umbră. Dar ne ajută și să ne dăm seama mult mai clar de ceea se află în subconștientul nostru, dar și care sunt nevoile noastre. Ne solicită să lăsăm deoparte temerile, să vedem ce ne face rău și să pornim cu dreptul în propria viață.

Kesenya Moore crede că această săptămână este una extrem de specială din punct de vedere astrologic, în special grație Lunii Pline în Scorpion de pe 5 mai. Astrologul pune accent pe Eclipsa de Lună ca fiind o șansă enormă de creștere la nivelul fiecărui individ. Practic, ne putem trezi la realitate. Trebuie să vedem ce nu funcționează în viața noastră și să avem tăria să o luăm de la capăt. Așadar, întărește argumentele oferite de astrologul de mai sus.

Să ne gândim, așadar, la evoluția noastră în preajma acestei zile. Eclipsele de Lună sunt capabile să scoată lucruri din noi, să le pună pe tavă și să ne ajute să ne înțelegem mai bine. 

Totodată, Pam Gregory pune accent pe rolul important al Eclipsei de Lună, alături de toate celelalte fenomene astrologice care au loc în preajma acestei date. Deși adesea nu ni se par atât de importante, astrologul confirmă că o Eclipsă de Lună poate aduce schimbări permanente în viața noastră, mai ales dacă ne tranzitează anumite case importante din hartă.

Dar intensitatea este cuvântul de bază pentru această Eclipsă de Lună care urmează. Iar acest moment se adaugă și la intensitatea oferită de luna mai, una foarte importantă din punct de vedere astrologic, cu o mulțime de evenimente interesante. 

Luna Plină din Scorpion vorbește, fără doar și poate, despre finaluri și încheierea unor cicluri. Astrologul spune că astrele ne îndeamnă să ne uităm atent la situațiile din viața noastră, pentru a putea decide ce capitole merită să îndepărtăm sau ce uși trebuie să închidem. Poate fi vorba despre o relație, despre o casă, despre un loc de muncă.

Să încheiem și cu victimizarea. Este un moment optim să lași deoparte vechea persoană care erai. Poate fi chiar o perioadă înfloritoare, dacă știm să folosim această Lună Plină așa cum trebuie. 

În final, Donna Stellhorn discută, pe scurt, despre această Eclipsă de Lună. Și spune că este vorba despre schimbare, pe orice plan ne-am gândi. Dar, acest astrolog insistă cu schimbări de ordin spiritual, nu neapărat unele foarte vizibile. 

Putem deveni mai deschiși către schimbare, dar și mai adaptabili. Ne putem gândi la decizii noi, pe care nu le-am fi luat în calcul până acum. Să devenim o versiune mai bună de-a noastră și să privim evenimentele astrologice ca pe o oportunitate de a evolua. 

Așadar, astrele ne oferă șanse sau noi oportunități de evoluție, dar trebuie să știm să profităm de ele. 

Astrosens îți recomandă și: Horoscop Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Schimbări puternice pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel