Astrologii internaționali despre retrogradarea lui Mercur în semnul Capricornului de pe 29 decembrie: "Este vremea dreptății!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astăzi, începe retrogradarea lui Mercur în Capricorn, între 29 decembrie și 18 ianuarie. Să nu uităm că efectele se vor simți până pe 11 februarie! Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

Ultima săptămână din 2022 nu este prea liniștită, ci vine cu câteva surprize pentru noi. Cea mai marcantă este începerea retrogradării lui Mercur în semnul Capricornului, de astăzi. În consecință, nu o să simțim prea mult spiritul sărbătorilor și vom avea multe de rezolvat.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur durează până pe 18 ianuarie, îi vom simți efectele până pe 11 februarie 2023, când va intra în Vărsător.

Tot azi, Mercur va face o conjuncție cu Venus în semnul Capricornului. Asa că prima fază a retrogradării va fi mai îndulcită. Ne vom alege cuvintele cu mare grijă, vom fi mai atenți la cum ne vom declara emoțiile, la cum vom negocia resursele pentru ceea ce ne place cu adevărat. Vom îmbina utilul cu plăcutul!

Iată ce spun astrologii internaționali despre retrogradarea lui Mercur în semnul dur, al Capricornului

Joni Patry începe pledoaria prin a spune că retrogradarea lui Mercur din acest final de an reprezintă și "vremea dreptății" și aduce numeroase implicații atât pe plan mondial, cât și la nivelul fiecărui individ. Astrologul ne avertizează inclusiv asupra planurilor pe care le avem pentru Revelion.

Odată cu retrogradarea lui Mercur, Joni Patry spune că oamenii se pot răzgândi, așa că ai grijă la ce petreceri mergi! S-ar putea să existe anulări sau amânări din partea celor care te-au invitat, deci fii pregătit pentru orice. Insistă asupra faptului că această retrogradare s-ar putea rezuma printr-un simplu cuvânt: impredictibilitate

Dacă vei călători de sărbători, același astrolog atrage atenția asupra întârzierilor care pot apărea, fie dacă mergi cu mașina sau călătorești cu avionul. Pregătește-te în avans. Totodată, amintește despre faptul că Mercur retrograd aduce în scenă lucrurile din trecut. Vrea să fim siguri și să reparăm orice greșeală făcută până in prezent. Este timpul pentru dreptate și pentru îndreptarea lucrurilor, dar și pentru reflectare.

Molly McCord afirmă că Mercur retrograd în Capricorn reprezintă, totuși, o oportunitare de trecere în revistă a lucrurilor care nu funcționează în viața noastră. Dacă analizăm atent ce nu a mers până acum, vom putea seta bazele unui nou parcurs, pe măsură ce începe anul 2023.

Acest astrolog amintește de faptul că semnul Capricornului ne poate arăta ce am experimentat și am aplicat în viața noastră. Ne pune față în față cu un adevăr dur, cu dezamăgiri și cu provocări. Și, mai presus de toate, ne face să ne străduim pentru mai bine în viitor. Pune-ți această întrebare: Ce poți să faci mai bine în viața ta, astfel încât să se vadă și să conteze?

În final, Molly McCord spune că retrogradarea lui Mercur nu trebuie privită ca pe o spaimă, ci ca pe o șansă de a schimba lucrurile în 2023.

Veerle Debruyne este astrologul care consideră că Mercur retrograd în Capricorn ne întinde o mână de ajutor și poate fi o lecție dură, dar utilă pentru toți nativii din zodiac. Ne poate face să privim în retrospectiva anului 2022 pentru a stabili ce trebuie reparat și ne poate inspira și curaj de a face lucrurile mai bine ca înainte.

Nu în ultimul rând, Kesenya Moore vorbește despre retrogradarea lui Mercur în Capricorn, pe care o privește ca pe o nouă șansă. Ocupă-te de curățenia din viața ta și privește către 2023 cu mai multă speranță. Chiar dacă s-ar putea să fi avut un an dificil, noul an vrea să te pregătească pentru noi lecții.

Astrologul vede acest fenomen astrologic ca pe o metodă de a ne ocupa mai mult de cariera noastră, de reputație și de resursele de care dispunem. Retrogradarea lui Mercur nu este văzută nici aici ca un "bau bau", ci ca un mod de a ne reevalua parcursul. Ce merge și ce nu? De ce nu a mers? Ce trebuie să schimb la mine?

Kesenya Moore conchide prin a spune că merită să privim acest Mercur retrograd și într-o notă mai pozitivă. El așteaptă de la noi să fim mai asumați, să nu mai visam cu ochii deschiși, pentru că timpul poate să treacă și în devafoarea ta, de cele mai multe ori.

Îți recomandăm și: Lecția lui Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Surse de inspirație: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor amintiți în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel