Astrologul Nicoleta Ghiriș despre tinerețea fără bătrânețe. Secretul pentru a rămâne întotdeauna TÂNĂR!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș ne-a dezvăluit secretul tinereții veșnice. Totul începe din interiorul nostru! Iată ce ne spune!

„Există corpuri care nu îmbătrânesc atât de repede ca celelalte. Și cine credeți că de fapt este cel care pornește efectul acesta de îmbătrânire? Sufletul nostru.

Bineînțeles, există suflete care sunt bune, gândesc bine despre ceilalți, fac lucruri bune în corpurile respective, pentru că de fapt acesta este chiar un vehicul pe care ni l-am ales în această viață.

Deci, dragilor! Dacă observați, sesizați în jurul vostru, pentru că uite, eu am în jurul meu o asemenea persoană care, în curând, o să împlinească 70 de ani și arată ca de 50 și ceva.

Deci, toți ceilalți, și credeți-mă, nu are nici injecții, nici nu își face fața într-un mod spectaculos, ci de fapt, da, sufletul acelei persoane trădează această îmbătrânire.

Să rămânem cât mai tineri, să căutăm acea tinerețe fără bătrânețe, că, de fapt, vine din altă parte și din interiorul nostru.”, a transmis astrologul Nicoleta Ghiriș pe canalul său de Tik Tok.

Poți vedea videoclipul complet AICI.

Iată ce spune astrologia despre cei care nu îmbătrânesc!

În unele hărți natale, apare o tendință de a începe viața cu adevărat, ceva mai târziu. De cele mai multe ori, pe la 40 de ani. Cine sunt Saturnienii?

Deci, cine e Saturn? Este chiar TIMPUL.

Cum știi că ești Saturnian? Dacă ai aceste aspecte în astrograma natală, cel mai probabil viața ta a început sau va începe la 40 de ani.

- ai ascendent în Capricorn
- ai planete personale în Capricorn: Soarele, Luna, Marte, Venus sau Mercur
- ai Saturn în hartă lângă Lună, Venus ori Marte
- ai Saturn în Casa 1, 4, 7, 10
- ai opoziții ale lui Saturn cu planetele personale

Ce este CNP-ul în numerologie? Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Acesta ne spune ce ar trebui să facem în această viață!"

De ce se redescoperă Saturnienii după vârsta de 40 de ani?

Oamenii care își încep viața mai târziu, adică Saturnienii, au nevoie de mai mult timp pentru a se dezvolta și devin mai buni pe măsură ce trece timpul. Chiar dacă schimbările lor sunt târzii, ele sunt evidente. Saturn le aduce nativilor teste, oameni dificili, suferințe și traume în prima parte a vieții, care sunt, de fapt, probe pentru a câștiga premiul de la Cronos. Copilăria Saturnienilor a fost adesea dificilă, necesitând înțelepciune și rezistență. De aceea, abia după 36 de ani încep să se bucure cu adevărat de viață, trăind intens. Timpul trece diferit pentru Saturnieni, dar Saturn îi recompensează pe măsură. Acești nativi sunt adesea cei care trec prin perioade lungi de singurătate sau relații durabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel