Astrum Antares: Saturn în Pești sau Dansând pe gheață

Astrum Antares |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul Lelia Iancu, Astrum Antares, a făcut câteva declarații despre tranzitul lui Saturn în semnul Peștilor(2023-2026). 

Saturn se află deja în Pești de ceva timp și sunt tare curioasă dacă și în ce fel îi simți prezența?

Din senin, vă simțiți demobilizați, descurajați, demoralizați, iar lacrimile încep să brăzdeze obrajii! De asemenea, dorința și nevoia de a dormi, dar un somn normal, nu ca cel de acum! Un somn odihnitor, fără zeci de vise care se perindă ca pe pelicula de la cinema. Ori și mai rău, Morfeu vine pe nepusă masă și în cele mai nepotrivite momente să vă legene în brațele sale! Fix atunci când trebuie urgent terminat un raport, sunteți în mijlocul unei ședințe importante, iar vouă vi se închid ochii de somn și îi auziți pe ceilalți ca prin vis!

Și nu doar somnul ar fi problema! Ci și insomnia! Ferice de cei care pot dormi ar afirma cei cu cearcăne adânci! Cu siguranță, nu toți suntem la fel de „norocoși” încât să fim nevoiți, obligați să trecem prin astfel de stări!

Cred că cel mai potrivit acum ar fi să stăm în mediile și lângă persoanele care ne cunosc pe toate părțile, care ne iubesc în pofida a ceea ce vom debita în această perioadă. A celor care ne cunosc sufletul, valoarea și pe umărul cărora putem împleti un șal din lacrimile noastre.

Vom avea nevoie de înțelegere și bunătate, de o vorbă bună spusă la momentul potrivit!

În schimb, dacă simțiți că nu aveți un astfel de loc în care să vă ascundeți, mai există o cale: biserica, duhovnicul și rugăciunea!

Peștii reprezintă și partea divină! Ce ar fi s-o accesăm?

Iar pentru cei care au nevoie de răspunsuri/îndrumări concrete, o vizită la psiholog este chiar indicată!

Totuși, ca întotdeauna există și cealaltă parte a monedei!

Vor fi nativi care se vor simți „precum peștele în apă”, iar această energie le va aduce inspirație, motivație. Vor simți această energie ca o binecuvântare, purificatoare. Mintea le va merge mână în mână cu imaginația, iar ceea ce vor crea va fi minunat!

Vedeți voi întotdeauna există două fețe, lumină și întuneric, bine și rău... Totul pentru a păstra echilibrul energiilor universale!

Iar pentru cei care resimt din plin, în mod nu tocmai pozitiv, aceste energii, astrele vă sfătuiesc să reflectați! Să reflectați asupra tuturor aspectelor din viața voastră! Dacă se poate, cu calm și detașare pentru că nu este încă momentul de a schimba ceva! Retrași în voi, în noi, cu o liniște binecuvântată poate vom reuși să găsim răspunsurile pe care le căutam de atâta vreme! Poate acum va fi sosi clipa marilor revelații și îndrumări divine! Iar când apele se vor liniști, putem trece la acțiune! Indiferent dacă acțiune înseamnă să ieșim din ceva (relație, job, proiect) sau de a ne asuma responsabilitățile în aceste domenii. Indiferent care ar fi alegerea noastră, va fi exact ceea ce aveam nevoie, dar ne era teamă de a lua o decizie definitivă! 

Despre autor

1. Foto: Leli... (lelia-madalina-iancu_24243600.jpg)

Inițial, am început studiul pe cont propriu, căutând pe net materialele necesare. Încet încet, am descoperit în online și astrologi moderni care doreau să arate și adevărata față a astrologiei, nu doar pe cea super mediatizată.

Deja trecusem de prima întoarcere a lui Saturn, iar dacă până atunci mă axasem să lucrez cu energia Nodului Nord, Universul a decis să mă provoace. De fapt, provocarea acestuia era de a mă determina să găsesc echilibrul, de a înțelege și de a integra și energia Nodului Sud. Dar e mai greu atunci când Soarele tău natal se află într-un semn fix. Și totuși...

În mai 2020, am decis să urmez primele cursuri adevărate de astrologie.

Continuam să mă caut pe mine, simțeam în adâncul meu că sunt mai mult de atât, eu cea pământeană.

Însă, nu am avut un plan anume. În general, nu îmi place să îmi fac planuri ci să las viața să mi se întâmple.

Pe Lelia Iancu o puteți găsi pe https://atlantidei.eu sau pe contul de Instagram (@escrisinstele_astrolog).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel