Atenție! De ce nu este bine să te îndrăgostești pe 27 aprilie. Conjuncție Venus-Neptun în semnul Peștilor

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne atenționează cu privire la data de 27 aprilie 2022 și la pericolele la care ne expunem dacă ne îndrăgostim în jurul acestei date. Iată de ce!

Pe 27 aprilie, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Ne putem vindeca, ne putem dizolva ego-ul. Dacă suntem în relații care sunt cu adevărat potrivite nouă, atunci le vom putea îmbunătăți adăugându-le o notă de imaginație, de creativitate, dezvoltând obiceiuri noi care să reaprindă flacăra pasiunii și să readucă fluturii din stomac, însă toate acestea trebuie să fie făcute într-un mod cât mai obiectiv pentru a nu ne păcăli singuri mai apoi cu o ciorbă reîncălzită. 

Pe 27 aprilie, așadar,  nu e bine să credem în promisiunile legate de viitorul amoros. Cuvintele vor fi mari, frumoase și pline de speranță. S-ar putea să auzim exact ceea ce vrem să auzim sau să ni se spună exact ceea ce se știe că am dori să auzim, însă nu va fi real, ci mai degrabă va aduce mai multă confuzie. 

Dacă întâlnim pe 27 aprilie o persoană și decidem chiar în această zi să intrăm într-o relație alături de aceasta, este posibil să dăm peste cea mai toxică persoană care să ne aducă cea mai toxică relație posibilă. La început este posibil să fim vrăjiți de salvarea acesteia, dar după ce ne vom trezi, nu ne va fi prea bine. Deci, pe 27 aprilie deschidem bine ochii!

Conjuncția Venus-Neptun, însă, este bună pentru zona de spiritualitate, pentru zona artistică pentru toți cei care scriu și au nevoie de un plus de imaginație pentru a sparge barierele clasicului. Vor fi sprijinite și aspectele care țin de zona vizualului, care țin de estetic și frumusețe, dacă vreți să redecorați sau să vă lăsați inspirați de crearea unui plan nou pentru mobilierul casei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel