ATENŢIONARE pentru această zodie. Risc de DESPĂRŢIRE până pe 6 martie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Atenţionare pentru această zodie. Risc de despărţire până pe 6 martie (sursa foto: Eric Ward / Unsplash)
EXCLUSIV
Atenţionare pentru această zodie. Risc de despărţire până pe 6 martie (sursa foto: Eric Ward / Unsplash)

Marte în Capricorn este un tranzit intens, care ne dă putere să luăm decizii pe care altă dată nu le puteam pune în aplicare. Şi aceste decizii pot fi în diverse domenii ale vieţii noastre, iar pentru una dintre semnele zodiacului Marte în Capricorn pune sub lupă viaţa personală, în special relaţiile de cuplu, mai ales că avem în această perioadă şi Venus retrogradă. Vezi despre cine este vorba:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Vom dori să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn, e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Atenţionare pentru această zodie. Risc de despărţire

Rac / cei cu ascendent în Rac

Marte trece prin casa a 7-a, unde se va întâlni cu Venus retrogradă, unde se va întâlni şi cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru? Că vor apărea scandaluri în cupluri, dispute, conflicte, multă tensiune, multă presiune ori din partea voastră, ori din partea partenerului.

Undeva se ia o decizie care, pe moment, poate să nu pară semnificativă, dar care să aibă multe implicaţii în spate şi nu o să vă convină. Sau o să vi se pară că oamenii apropiați sunt prea răutăcioşi cu voi, sunt prea agresivi, prea intransigenţi, vor prea multe de la voi. Sunteţi tot timpul într-un hei-rup să mulţumiţi pe toată lumea.

De ce vă va provoca Marte pe acest plan? Voi sunteţi obişnuiţi să mai îndulciţi oamenii, să mai îndulciţi situaţiile. Cu Marte în casa a 7-a nu o să puteţi. Acum veţi observa următoarea situație: "dom'le, pot să stau şi cu omul ăsta, pot să stau şi în starea de conflict, pot să stau şi în starea de haos". Bine, nu prea mult - acum, cât e Marte în casa a 7-a.

Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Unele vă mulţumesc, altele nu vă mulţumesc. Chiar dacă aţi făcut toate lucrurile corect, nu vă aşteptaţi ca totul să fie aşa cum v-aţi fi aşteptat. Chiar dacă se ia o decizie pe placul vostru, tot vor fi nişte implicaţii mai neplăcute acolo. Aveţi grijă cu cine vă asociaţi cu Marte în casa a 7-a, că s-ar putea să apară persoane cu care nu vă veţi înţelege şi care vor fi destul de provocatoare pentru voi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel