Ați început să simțiți deja? Calea pe care v-a deschis-o conjuncția Jupiter-Neptun. Beneficiile pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 08 mai, 13:59 | Categorie: Diverse
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

În iulie 2009 când s-a petrecut ultima dată conjuncția Jupiter-Neptun în semnul Vărsătorului, la nivel mondial au început să apară rețelele de socializare și să ne controleze viața, am văzut atunci o schimbare a modului de comunicare. În aprilie 2022 conjuncția s-a petrecut în semnul Peștilor și va avea efecte pentru următorii 13 ani, scoțând în evidență tot ce ține de psihologie, de sănătate mintală și de spiritualitate. Acest eveniment poate să producă și haos, dezinformare și manipulare dacă nu ești precaut, pregătit și calculat, cum l-ați simțit până acum?

Prin latura sa vindecătoare această conjuncție vă duce deja probabil pe drumul acceptării traumelor, regăsirii de sine, dar și al leacurilor și tratamentelor uimitoare. În același timp, se îmbogățește zona artistică. Jupiter-Neptun în Pești, însă, nu vine să ne așeze în palmă darurile sale. Pe de o parte, noi trebuie să lucrăm cu noi înșine pentru a putea accesa ce este mai bun pentru noi, pe de altă parte vom avea revelații pe care le vom desluși abia peste câțiva ani.

Berbec / Ascendent în Berbec

Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci întreabă-te ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Ai început deja să ai revelații în această direcție? Probabil că ele vor fi accentuate de intrarea lui Jupiter în Berbec chiar în semnul tău!

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata. Reaccesează-ți intențiile, însă întâi și întâi nu uita de vindecare.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Până în 2035 probabil că veți face schimbări în carieră sau veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume! Totodată, vedeți ce vă poate aduce și Jupiter în Berbec în sensul acesta, deoarece vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Oamenii vă oferă multă încredere în perioada cu Jupiter în Berbec.

Rac / Ascendent în Rac

O asemenea conjuncție pentru voi e bună atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Poate că ați decis deja să vă rupeți de rădăcinile voastre și să plecați din țară, de exemplu. Ieșiți din atașamentele pe care le aveți, părăsiți zona de confort și plecați în lume, veți evolua enorm. Cu Jupiter în Berbec e posibil să se ivească și o cerere în căsătorie. S-ar putea să vină niște proiecte de unde nu vă așteptați

Leu / Ascendent în Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun a venit în primul rând, cu o atenționare, dacă în perioada asta începeți un proiect, o afacere, un parteneriat, ceva pe lângă ce faceți voi de obicei sau aveți acces la fonduri, moșteniri, bani, aveți grijă cu cine faceți parteneriate, pentru că oamenii de care vă veți lega vă pot trage prin niște încercări, provocări, probabil că ați simțit deja că vi se testează fricile. Jupiter în Berbec vă va da curaj pe noul drum pe care porniți. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Voi sunteți renumiți pentru faptul că sunteți critici și pretențioși, însă asta vine dintr-o doză mare de nesiguranță. Conjuncția Jupiter-Neptun vă duce în zona relațională. Veți accepta parteneri/partenere la care nu v-ați fi gândit niciodată, nu ați fi crezut niciodată că puteți fi cu astfel de persoane, ați întâlnit deja pe cineva? Aveți grijă cu banii la comun!

Balanță / Ascendent în Balanță

Cum doresc să îmi trăiesc viața, care sunt limitele mele legate de muncă? Cât timp îmi doresc să lucrez, de cât timp liber am nevoie? Jupiter-Neptun oferă lene și visare, iar vouă, în mintea voastră vi se pare că faceți bine. Vi se va deschide calea și către alte emoții referitoare la cum aveți grijă de voi, dar și de alte ființe care depind de voi și probabil că deja ați văzut asta. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Ați început deja să simțiți o doză de iubire transcedentală, iubire ca în filme pentru că Neptun vă învăluie și vă dizolvă frica de trădare. Vă veți arunca cu totul în dragoste, iar cu Jupiter-Neptun în casa a 5-a – legătura cu copiii va fi una extraordinară.  Și zona artistică s-ar putea să vă ducă în topuri. Însă aveți mare grijă cu relațiile toxice și încercați să nu exagerați cu munca.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Vorbim foarte mult despre liniștea interioară, însă liniștea interioară nu va veni de la familie în următoarea perioadă. Simțiți deja nevoia de a vă găsi refugiul interior. Găsiți calea să vă retrageți în sine, nu mai așteptați validarea celorlalți când lucrurile nu funcționează. Aveți capacitatea interioară să vă refaceți singur. Abia apoi veți putea vorbi de casa visurilor voastre, familia visurilor voastre, însă până atunci veți avea o vară incendiară. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

E greu pentru voi să vă comunicați sentimentele, însă acum puteți deveni mediatori, comunicatori, jurnaliști, puteți să îi faceți și pe alții să aibă acces la informații la care nu ar putea avea acces altfel. Vorbim despre o minte mai necontrolată, de a vă lăsa să visați, să simțiți, să treceți peste toate valorile vechi, peste prejudecăți, așa e că deja simțiți că gândiți altfel? Conjuncția vă ajută dacă vreți să călătoriți, să vă mutați, să fiți mai blând cu voi.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Conjuncția s-a petrecut în casa a 2-a a banilor, sigur ați simțit asta deja. Trebuie să aveți grijă în continuare de partea financiară pentru că 13 ani de acum încolo nu veți mai avea control complet asupra veniturilor. Vor fi momente în care aveți foarte mulți bani, dar și momente când trăiți de azi pe mâine. Veți investi, veți pierde, apoi veți investi din nou și veți câștiga exact când vă așteptați mai puțin. Trebuie să vă lăsați purtați de val. Intențiile voastre să fie legate de cum circulă energia banilor. Gândiți-vă că banii vor veni, dar fără să planificați în ce mod.

Pești / Ascendent în Pești

Conjuncția s-a petrecut în semnul vostru. Vorbim mai ales despre vindecare: vindecarea voastră, vindecarea celorlalți. Atunci când Jupiter este în casa 1 poate să ia persoane de lângă voi sau persoanele de lângă voi se îmbolnăvesc. O să vi se testeze umanitatea, de fapt, abia acum veți deveni oameni, veți ieși la suprafață, veți aduce remedii, leacuri, soluții pentru a vindeca lumea. Vindecați-vă pe voi înșivă și vindecați-i și pe ceilalți, ați început deja?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?