Autopsia iubitului bloggeriței Gabby Petito a fost finalizată. Concluzia legiștilor

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Cazul Gabby Petito. A fost finalizată autopsia lui Brian Laundrie, bărbatul bănuit că și-ar fi ucis logodnica. 

Avocatul familiei Laundrie a dezvăluit marți, pentru CNN, că potrivit autopsiei, tânărul s-a sinucis împușcându-se în cap. 

„Chris și Roberta Laundrie au fost informați că moartea s-a produs prin împușcare, fiind o sinucidere.”, a anunțat avocatul Steven Bertolino.

Rămășițele tânărului au fost găsite într-o zonă sălbatică din statul Florida, în urmă cu aproximativ o lună. FBI a informat atunci că trupul neînsuflețit al lui Brian Laundrie, logodnicul lui Gabby Petito, a fost descoperit lângă rezervația Carlton din North Porth, într-o zonă care până de curând a fost acoperită de ape, conform celor spuse de coordonatorul operațiunii, agentul Michael McPherson.

Brian Laundrie era considerat "o persoană de interes în cazul uciderii lui Gabby Petito". Tânărul a fost identificat pe baza amprentelor dentare. În zonă au mai fost găsite obiecte ale tânărului precum un rucsac și un caiet, dar și haine.

Bloggerița Gabby Petito a fost găsită moartă în luna septembrie 

Cadavrul bloggeriței Gabby Petito a fost găsit în luna septembrie, într-un parc natural din statul Wyoming și prezenta urme de sugrumare. Medicul legist a spus că trupul tinerei a zăcut abandonat timp de aproape o lună, înainte de a fi descoperit.

Oficialii poliției din North Porth au spus de curând că e posibil ca Brian Laundrie să fi fost deja mort pe 15 septembrie. În acest context, s-a aflat și faptul că polițiștii care îi supravegheau locuința au confundat-o pe mama tânărului cu el. Astfel, au crezut că Brian Laundrie se afla acasă. 

Poliția a recunoscut că, deși locuința lui Brian Laundrie era supravegheată video, nu se cunoștea situația atât de bine pe cât se credea, potrivit NBC News

Logodnicul lui Gabby Petito, Brian Laundrie, a părăsit casa familiei sale pe 13 septembrie, la volanul mașinii sale. Pe 15 septembrie, când mașina a fost observată din nou, polițiștii au crezut că l-au văzut pe Brian Laundrie intrând în casă. De data aceasta însă, persoana care se afla la volan era mama tânărului. Ea are o constituție similară și purta o șapcă pe cap, a precizat pentru WINK News Josh Taylor, purtător de cuvânt al poliției din North Port.

Josh Taylor a precizat luna trecută, pentru NBC News, că "eroarea de identificare nu a avut un impact major asupra costurilor și investigației". "În afara confuziei, probabil nu a schimbat nimic. Este foarte posibil ca Brian să fi fost deja mort. Dar el tot trebuia găsit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel