Autopsia iubitului bloggeriței Gabby Petito a fost finalizată. Concluzia legiștilor

astrosens Team | Dată: 23 noi, 23:21 | Categorie: Actualitate
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Cazul Gabby Petito. A fost finalizată autopsia lui Brian Laundrie, bărbatul bănuit că și-ar fi ucis logodnica. 

Avocatul familiei Laundrie a dezvăluit marți, pentru CNN, că potrivit autopsiei, tânărul s-a sinucis împușcându-se în cap. 

„Chris și Roberta Laundrie au fost informați că moartea s-a produs prin împușcare, fiind o sinucidere.”, a anunțat avocatul Steven Bertolino.

Rămășițele tânărului au fost găsite într-o zonă sălbatică din statul Florida, în urmă cu aproximativ o lună. FBI a informat atunci că trupul neînsuflețit al lui Brian Laundrie, logodnicul lui Gabby Petito, a fost descoperit lângă rezervația Carlton din North Porth, într-o zonă care până de curând a fost acoperită de ape, conform celor spuse de coordonatorul operațiunii, agentul Michael McPherson.

Brian Laundrie era considerat "o persoană de interes în cazul uciderii lui Gabby Petito". Tânărul a fost identificat pe baza amprentelor dentare. În zonă au mai fost găsite obiecte ale tânărului precum un rucsac și un caiet, dar și haine.

Bloggerița Gabby Petito a fost găsită moartă în luna septembrie 

Cadavrul bloggeriței Gabby Petito a fost găsit în luna septembrie, într-un parc natural din statul Wyoming și prezenta urme de sugrumare. Medicul legist a spus că trupul tinerei a zăcut abandonat timp de aproape o lună, înainte de a fi descoperit.

Oficialii poliției din North Porth au spus de curând că e posibil ca Brian Laundrie să fi fost deja mort pe 15 septembrie. În acest context, s-a aflat și faptul că polițiștii care îi supravegheau locuința au confundat-o pe mama tânărului cu el. Astfel, au crezut că Brian Laundrie se afla acasă. 

Poliția a recunoscut că, deși locuința lui Brian Laundrie era supravegheată video, nu se cunoștea situația atât de bine pe cât se credea, potrivit NBC News

Logodnicul lui Gabby Petito, Brian Laundrie, a părăsit casa familiei sale pe 13 septembrie, la volanul mașinii sale. Pe 15 septembrie, când mașina a fost observată din nou, polițiștii au crezut că l-au văzut pe Brian Laundrie intrând în casă. De data aceasta însă, persoana care se afla la volan era mama tânărului. Ea are o constituție similară și purta o șapcă pe cap, a precizat pentru WINK News Josh Taylor, purtător de cuvânt al poliției din North Port.

Josh Taylor a precizat luna trecută, pentru NBC News, că "eroarea de identificare nu a avut un impact major asupra costurilor și investigației". "În afara confuziei, probabil nu a schimbat nimic. Este foarte posibil ca Brian să fi fost deja mort. Dar el tot trebuia găsit".

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play