Stiri publicate de Astrosens Team

sursă foto: Freepik.com
Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne...

Astrologie chinezeasca

Sursă foto: Pexels
Tu îți mai aduci aminte care era profesorul tău preferat?

Actualitate

Foto Pexels
Te-ai gândit vreodată ce personaj din desene animate ești în funcție de zodie/ascendent? Iată lista de mai jos cu desenele animate pentru fiecare semn zodiacal.

Homepage

Sursă foto: Pexels
Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești și axa Nodurilor Lunare pe Taur-Scorpion creează multe situații legate de sănătatea mintală. Mai ales în zona adicțiilor. 

Actualitate

Sursă foto: Pexels
Astăzi, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Fecioarei. 

Homepage

Sursă foto: Pexels
Iată că în prima zi a lunii octombrie avem mai multe sărbători!

Actualitate

sursă foto: Pixabay.com
Miniştrii ţărilor europene au ajuns, vineri, la un acord politic privind o serie de noi măsuri care vor fi luate în sectorul energetic, a scris, pe Facebook, ministrul român de resort, Virgil Popescu. 

Stiri

sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
Astrosens este site-ul care te învață astrologie, care nu doar că te ajută să privești către viitor, dar îți și deschide o lume fascinantă, despre care poate că nici nu știai că există. Îți arată pas cu pas ce anume poți afla despre tine, despre tendințele lumii în care trăiești și despre un...

Editorial

sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
Astrologul Daniela Simulescu punctează importanța intrării lui Marte în semnul Gemenilor, dar și ulterioara retrogradare a acestuia în același semn. Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului și vedem cum acțiunile noastre se conturează deja înspre întâmpinarea lui 2023. Detalii despre patru...

Horoscop anual

sursă foto: Freepik.com
Horoscop chinezesc în anul Tigrului de Apă: cinci zodii provocate. 

Astrologie chinezeasca

sursă foto: Freepik.com
Alimente care stimulează metabolismul. De ce trebuie să le incluzi în dieta ta.

Wellness

sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
Astrologul Daniela Simulescu ne prezintă horoscopul lunii octombrie 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Avem în fața noastră o lună în care cel mai rău lucru pentru noi ar fi să ne ascundem în vechea rutină. 

Horoscop

sursă foto: Pixabay.com
În aprilie 2022 am avut o mare conjuncție Jupiter-Neptun în semnul Peștilor, în acea perioadă am atras atenția prin intermediul articolelor Astrosens, asupra sănătății mintale, dar și asupra importanței promovării acestui domeniu. 

Stiri

sursă foto: Pixabay.com
Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare.

Stiri

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 30 septembrie 2022.

Horoscop zilnic

sursă foto: Pixabay.com
Ziua Mondială a Arhitecturii - 3 octombrie - va fi celebrată şi la Bucureşti printr-o serie de evenimente. Tema de anul acesta este „Arhitectura pentru creşterea calităţii vieţii”. 

Stiri

sursă foto: Pixabay.com
Îmbrățișările sunt reconfortante. Îi îmbrățișăm pe alții atunci când suntem emoționați, fericiți, triști sau încercăm să-i alinăm. Îmbrățișarea, se pare, este universal reconfortantă. Ne face să ne simțim bine. Și se pare că îmbrățișarea este dovedită a ne face mai sănătoși și mai fericiți.

Wellness

sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan detalii despre tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului, acesta se va încheia pe 28 octombrie. 

Horoscop

EXCLUSIV
Soare, Lună, Marte, Venus și Mercur, acestea sunt planetele care ar trebui să te intereseze atunci când îți croiești drum prin hățișurile vieții. Mai multe detalii despre acestea ne spune astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro

Dezvoltare personala

sursă foto: Pixabay.com
Amisha Fogla, speaker motivațional și consilier de dezvoltare personală, scrie despre valorificarea puterii afirmațiilor și despre modul în care această practică simplă vă poate îmbunătăţi viața. Ea oferă, de asemenea, o perspectivă asupra modului în care vă puteți încadra propriile afirmații...

Wellness

Get it on Google Play