Axa destin-karma pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Fă-te remarcat, este extrem de important!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma sunt pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Vărsător și cei cu ascendent în acest semn de aer.

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire din decembrie 2021. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim echilibrul în relațiile noastre, dar doar după ce ne consolidăm identitatea proprie.

Ce aduce Jupiter pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie 2025

Ar fi bine să îți adresezi următoarele întrebări: Câte cursuri ai urmat sau câte călătorii ai avut ocazia să experimentezi? Câte diplome ai obținut și cum le-ai valorificat? Deși poate te entuziasmează ideea de a încerca diverse experiențe, momentul decisiv este atunci când aplici cunoștințele dobândite pentru a obține rezultate concrete.

Având Nodul Sud în Casa a 9-a, în Balanță, este important să reflectezi la modalitățile prin care poți împărtăși și altora ceea ce ai învățat. Cum poți transforma cunoștințele acumulate într-o resursă practică? Astfel, vei descoperi că nu este suficient doar să acumulezi informații, ci și să le împărtășești cu ceilalți. Acest lucru poate aduce beneficii semnificative pentru tine.

Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie — Casa a IX-a se referă la toate lucrurile în evoluția personală. Această Casă reprezintă călătoria, atât literal, cât și metaforic.

Poate ai visat să explorezi locuri diverse. Nodul Nord în Casa a 3-a îți sugerează să te bucuri de călătorii, dar mai aproape de tine. Mai mult, te îndeamnă să aplici, în practică, ceea ce ai învățat recent. Fă-te remarcat, scrie și promovează-te în diferite medii, pentru a împărtăși cunoștințele tale prețioase cu ceilalți.

Casa a III-a este Casa percepției deschise. Este condusă de semnul Gemeni şi se referă la felul în care comunicăm cu lumea - chiar și în modurile subtile, de care nu suntem mereu conştienţi.

Aplică aceste recomandări, indiferent de domeniul în care activezi, deoarece sunt relevante pentru evoluția ta până în 2025.

Pe lângă aspectul profesional, Nodul Nord te îndeamnă să te reconectezi cu verișorii, frații, vecinii și cei apropiați din viața ta. Este momentul să îți îngrijești relațiile interpersonale și să cultivi legăturile cu cei dragi pentru o mai bună armonie în viața ta.

Axa destin-karma pentru Rac/Ascendent în Rac. „Oricât ai vrea să le faci pe plac tuturor, nu vei reuși!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel