BALANȚĂ, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru nativii Balanță/ Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești bune pentru Balanțe! Cel puțin până la finalul lunii, acestora le priesc anumite aspecte ale astrelor. E posibil să participe la evenimente, să se bucure de viață, să fie optimiști și să simtă cum lucrurile se așază. 

Horoscop Balanță/ Ascendent în Balanță august 2022

Luna august se anunță a fi una bună pentru Balanțe sau pentru cei cu marcaj de Balanță. Intrarea lui Venus în semnul Leului este una de bun augur deoarece aduce optimism, bucurie și mici plăceri. Pe de altă parte, Balanțele simt că lucrurile încep să se așeze în viața lor și că pot culege roadele muncii, se vor bucura de anumite rezultate.

Există posibilitatea de a participa la evenimente, de întâlniri cu prietenii, bucurie și voie bună. Pe 20 august Marte intră în semnul Gemenilor și aduce evenimente interesante în zona de studii, dar și de călătorii. E posibil ca acești nativi să reia anumite studii, să meargă din nou la niște cursuri pe care le abandonaseră, sau să plece în călătorii care să îi ajute să evolueze intelectual și spiritual. 

În zona spirituală, în ceea ce privește credințele Balanțelor, s-ar putea petrece anumite schimbări, e posibil ca lucrurile în care au crezut până acum să se destrame sau să pună bazele altor principii, să creadă în alt gen de frumos, să vadă lucrurile diferit. 

În sectorul relațional, ar trebui ca acești nativi să aibă grijă la rutină, să încerce să nu lase obișnuința și plictiseala să le acapareze relațiile, mai ales că Luna Plină de la mijlocul luni activează casele 5-11. Se pot petrece anumite evenimente sau situații mai puțin plăcute în relația cu copiii, așadar, atenție acolo. 

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus, iar pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel