BALANȚĂ, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Balanță/ Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 24 iun, 12:32 | Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu le sfătuiește pe Balanțe să aibă grijă cu banii, să calculeze bine finanțele din cadrul cuplului și să verifice atent condițiile parteneriatelor. În ceea ce privește relațiile, acestea se vor mai detensiona în luna iulie. 

PREVIZIUNI BALANȚĂ/ ASCENDENT ÎN BALANȚĂ ÎN IULIE 2022!

Din punctul de vedere al relațiilor, e posibil să răsuflați ușurați, să fiți eliberați de presiunea și tensiunea pe care v-a adus-o Marte, care acum iese din casa a 7-a și rămâne doar Jupiter acolo. Deci, în sfârșit vine ceva liniște. Marte se duce în casa a 8-a și vorbește despre tot ce ține de chimie personală, sexualitate, senzualitate, pasiune.

Din punct de vedere finaciar, s-ar putea să apară situații în care înțelegeți că banii la comun nu sunt gestionați așa cum trebuie. Asta s-ar putea să genereze anumite discuții sau acuzații de tipul „pentru mine nu se găsesc bani”. Aveți grijă să nu dați bani cu împrumut, dar nici să nu luați de la alții. Aveți grijă la credite, rate, datorii. Aveți grijă la orice parteneriate, la investițiile financiare.

Odată cu intrarea lui Venus intră în Rac în a doua parte lunii, veți avea mai mult noroc, mai ales, în zona profesională, găsiți resursele necesare, atât din punct de vedere emoțional, cât și practic, 

Pe de altă parte va trebui să vă asumați responsabilitatea undeva, nu veți putea să mai fugiți de un proiect, de o anumită situație. 

Pentru cei care sunt singuri și au sentimentul că au ratat șansa de a intra într-o relație, că nu au avut curajul să facă primul pas, Jupiter vă readuce parteneri sau evenimente, ocazii să intrați din nou în legătură cu aceștia.

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play