BANI pentru o ZODIE de sărbători: "O să îi mirosiţi!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
BANI pentru o ZODIE de sărbători: "O să îi mirosiţi!" (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
BANI pentru o ZODIE de sărbători: "O să îi mirosiţi!" (sursa foto: Pixabay)

Sărbătorile pot pune presiune pe situaţia financiară, întrucât listele de cumpărături par interminabile. Însă o zodie va fi special "echipată" pentru a obţine bani în această perioadă.

"În primul rând, vorbim de domeniul relaţional. Pentru că Venus este guvernatorul casei 7, casa relaţiilor la voi. Şi pentru că va fi retrograd în casa a 3-a, vă veţi auzi cu foşti parteneri, fie că sunteţi sau nu într-o relaţie. Nici nu contează. Voi sunaţi sau sunteţi sunaţi. 

Pe de altă parte, Venus în casa a 3-a, vă ajută să comunicaţi foarte mult. Deci, dacă vreţi să convingeţi pe cineva de ceva în decembrie, vis! Aveţi toate şansele să faceţi acest lucru.

Să nu uităm de faptul că pe 13 decembrie intră şi Mercur în casa  a 3-a, nemaipomenit de bine.

Iar, pe 13 decembrie, guvernatorul vostru Marte intră în casa a 2-a, în Săgetător: BANII! Ştiţi cum veţi fi în decembrie? O să aveţi o aură în jurul nasului şi unde mirosiţi bani, şi voi acolo. De ce? Pentru că Marte vă arată că trebuie să faceţi cheltuieli, iar pentru cheltuielile alea aveţi nevoie de bani. Aveţi idei de investiţii, de cum să economisiţi, aveţi idei de cum să faceţi banii să meargă. Voi sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan financiar, dar să nu uităm că Marte provoacă şi multe cheltuieli. Mai e şi Soarele acolo.

Cât e Venus retrogradă, de pe 19 decembrie, de sărbători, nu aş investi foarte mult în cadouri. Mai degrabă aş lua nişte cadouri simbolice în locul vostru.

Dar, în rest, cu Marte în casa a 2-a în tranzit, poate prime, poate bonusuri, poate partenerul primeşte mulţi bani şi găsiţi resursele să vă faceţi sărbătorile aşa cum vă doriţi. 

Jupiter va intra în casa a 5-a şi până la anul în mai este o perioadă bună pentru iubire, dar şi pentru copii. Poate mulţi dintre voi veţi dori să faceţi copii. Poate v-aţi dorit şi până acum, dar acum sunt mai multe şanse. Poate o să vă înţelegeţi mai bine cu partenerul, să se creeze un ataşament între voi. 

Anul viitor e foarte interesant", a spus astrologul Daniela Simulescu despre cei din zodia Sorcpion sau cu ascendent în Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel