Beneficii de la astre pentru DOUĂ zodii. Nelămuriri pentru ALTA. Ce le aduce săptămâna aceasta?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Ce ne așteaptă în săptămâna aceasta?

Pe 29 aprilie, Marte se află într-o conjuncție cu Neptun. Este spiritual, plin de inspirație și ne dă ocazia să trăim pe altă lume. Marte reprezintă acțiunea, iar Neptun, haosul. Când se află în semnul Peștilor, cel care dizolvă, ne plimbăm printre imagini și nu înțelegem ce se întâmplă în viețile noastre. Se petrece un haos total.

Tot în această zi, Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. I se alătură lui Jupiter, care este în același semn. În astrologie, Venus este considerată „Micul Benefic”, iar Jupiter, „Marele Benefic”. Ne vom confrunta cu cheltuieli, exces alimentar, dar și cu un simț estetic aparte. Poate apărea și dorința de a face mai mulți bani. Pragmatismul și posesiunea nu vor lipsi.

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec, unde va rămâne până pe 9 iunie. Este un tranzit important al anului 2024. Cu Marte în Berbec, există două situații: Marte poate fi agresiv, violent și curajos sau foarte laș. Pot apărea știri, evenimente și declarații menite să ne atingă anumite butoane. Din păcate, furia va fi câștigătoare.

Pe 1 mai, Venus din Taur face careu cu Pluto. Apar multe conflicte, tensiuni și lupte de putere.

Iată care sunt previziunile Danielei Simulescu pentru săptămâna aceasta!

Berbec/Ascendent în Berbec

Începutul săptămânii este destul de neclar și frustrant pentru tine. Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Neptun în casa a 12-a. Nici tu nu știi ce vrei, dar nici oamenii din jur nu știu ce vor de la tine. Vei fi plin de dileme. Ai putea recurge la o nostalgie din capul tău sau la o evadare din lumea în care trăim. Când Marte va intra în semnul tău, vei simți mai mult curaj și furie. Recomandarea astrologului este să te apuci de sport. Ai nevoie să fii cât mai activ. Intrarea lui Venus în casa a 2-a îți poate aduce beneficii pe plan financiar. Este un aspect bun și pentru a face investiții.

Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai

Taur/Ascendent în Taur

Venus, propria ta guvernatoare, se pregătește să intre în semnul tău. Ai chef să te ocupi de dorințele tale și să îți pese mai mult de tine. Acest tranzit îți va prinde foarte bine. Cu Marte în casa a 12-a, pot apărea probleme în relație. Nu vor fi provocate de tine, ci mai degrabă de partener. Nu te contamina cu problemele acestuia și încearcă să rămâi obiectiv. Fii ancorat în realitate!

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primele trei zile ale săptămânii, nu te vei simți foarte bine în propria piele din cauza întâlnirii lui Marte cu Neptun în casa 10-a. La locul de muncă, vei avea foarte multe nelămuriri și nemulțumiri. Îți dorești ceva mai bun, după care te răzgândești. Nu înțelegi ceea ce îți transmit oamenii de la serviciu. Ai impresia că fac prea multe schimbări fără rost. După care, Marte va intra în casa a 11-a. Ai nevoie să fii cât mai sociabil. Vorbește, sună, interacționează și întâlnește-te cu cât mai multe persoane. Sfatul Danielei Simulescu este să împrăștii cât mai mult. Trebuie să ai grijă și la sănătate. Este o perioadă bună pentru smerenie din toate punctele de vedere.

Venus în astrologie. Detalii pe care trebuie neapărat să le știi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel